2777
2789
عنوان

از چ اسمی بدتون میاد؟

| مشاهده متن کامل بحث + 2084 بازدید | 64 پست
دقیقا،نمیدونم چرا بعضیا انقدر بی جنبن

والا من خودم از اسم شایلین و پاشا خوشم میاد صد نفر گفتن بده ولی ناراحت نشدم خب سلیقشونه

کدخدایی که گمان‌گرده خدای ده ماست🙃 کدخدا نیست بلای ده ماست 😔خانه اش در ده ما نیست جدای ده ماست😔 بی‌نوا بی خبر از حال و هوای ده ماست😕 کد خدا دیر زمانیست که دیوانه شداست😶 از زمانی که به دیدار خدا رفته و  در خانه شده است 👳خانه را دیده خدارا نه ولی با همه بیگانه شده است🕵 غافل از انکه خدا در همه جای ده ماست👆 بینوا بیخبر از حال و هوای ده ماست🏕

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اونایی که اخرش سام داره نفرت دارم

مخصوصا باصدای همسایمون باعشوه میگه 

امیییییییر ساااااااام

خدایا چنان کن سرانجام کار که تو خشنود شوی و ما رستگار❤خدایا امیدمو نا امید نکن 😢تیکر رسیدن به ارزوها😍نشد نشد که بیام بازم به دیدن تو‌‌‌‌‌‌نشدنفس بکشم نفس کشیدن تو روزای تار منه شبهای روشن تو 
من اسم آناهیتا رو خیلی دوس دارم الهه اب ها و نماد پاکی و وقار و زنانگی

بله و خیلی ایرانی من اینه اسممو دوست دارم😍💙

منوخدآمرفیق فابیم☺️افتخارم اینه خوزستآنیام😍 فقط انرژی مثبت😉تاجیآ دستآ بالآ بالآ💙ته تغآریِ بابا خآن👋😉پروازی ۶۵٠😻😛 من از اون آبـی خفنام(؛💫 بعد از خدآ فقط اسم تو بهم آرامش میده یاحسین💚😁اسفندی😎❄دختری که مرجع تقلیدش کوروش و داریوشِ👑😇 مراقب طبیعت باشیم🌱🐥زودا که نباشد وی و "ایران" باشد😏
تو حق داری از چیزی خوشت بیاد یا خوشت نیاد گلم این کاملا به نظر خودت بستگی داره  😍

❤️❤️🌷🌷

خدایا هر کسی چه نیک چه بد برای من خواست اول نصیب خودش کن آمین یا رب العالمین... دوست عزیزی که نظرت با من همخونی نداره لطفا ریپلای نکن که بگی خیلی بلدی باشه تو خوب ✋✋.          وزن اولیه 67... وزن فعلی 64... قد 170... وزن هدف62... باشد تنبلی را کنار گذاشته ایده آل شوم😎عضو شدم در بامداد خمار... 
منم از این شوکا بدم میاد حالا که اینطور شد😒😒😂😂😂

خیلی هم عالی که سلیقه خودت رو بدون ترس بیان میکنی افرین 🥰🥰🥰🥰

توام قاتلی میدونی چرا؟                      چون روی قتل انسانهایی که برای حق طبیعیشون فریاد زدن ، سرپوش گذاشتی .     قطعا به اون دنیا اعتقاد داری دیگه....   
یه پاشون پاسارگاده یه پاشون مکه

دقیقا 😂

توام قاتلی میدونی چرا؟                      چون روی قتل انسانهایی که برای حق طبیعیشون فریاد زدن ، سرپوش گذاشتی .     قطعا به اون دنیا اعتقاد داری دیگه....   
قربونت برم  تاجی میبینم ذوق میکنم😂😃 خوشحالم از اشناییت خواهری😉

واااایی عاره منم 

تاجیا که اصن تاج سرن

منم خوشبختممم          

از ازل تا به ابد قلبم به نامت تاج من💙👑💙...استقلالی بودنم تنها اتفاق قشنگ زندگیمهシ💙💙 
اخه این چه سوالیه؟ هراسمی یه خواهانی داره..شایدبه کسی بربخوره

هر کس ی سلیقه ای داره خواهان داره ی سریم هیت خوششون نمیاد دلیل ناراحتی نیس این چیزا سلیقه ایه

کدخدایی که گمان‌گرده خدای ده ماست🙃 کدخدا نیست بلای ده ماست 😔خانه اش در ده ما نیست جدای ده ماست😔 بی‌نوا بی خبر از حال و هوای ده ماست😕 کد خدا دیر زمانیست که دیوانه شداست😶 از زمانی که به دیدار خدا رفته و  در خانه شده است 👳خانه را دیده خدارا نه ولی با همه بیگانه شده است🕵 غافل از انکه خدا در همه جای ده ماست👆 بینوا بیخبر از حال و هوای ده ماست🏕