2777
2789
عنوان

تولد😔😔😔😔

325 بازدید | 15 پست

پونزدهم تولد همسرمه. هنوز عقدیم. هنوزم چهل مادرم در نیومده نمیدونم چیکار کنم به نظرتون هدیه بخرم براش دلش نشکنه یا اینکه نباید بخرم؟ این چیزارو واقعا نمیدونم

آن لحظه میمیری که صدا کنی مادر اما کسی نباشد که بگوید جانم!مامانم دلتنگ اون صورتی هستم که نمیدانم خاک با آن چه کرده😭از اول دی ماه هیچ تاپیکی نخواهم زد و در هیچ تاپیکی شرکت نخواهم کرد ... به امید رسیدگی به سایـــت 

به هدیس مگ فقط :) شما یه تبریک صمیمانه هم بگی کافیه وقتی خودت عزاداری

کلیک کنید تاپیک عکس قبل و بعد عملم با نیک تبار  بینیم که فرم نداره و اخلاق و شرافت کاری خودش و منشیش صفره شما گول نخورید مثل من هیچی سخت تر از گیر افتادن تو جایی که بهش تعلق نداری نیست :)  اگر همه مثل هم فکر کنند در حقیقت هیچکس فکر نمیکند #فمینیست 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

هدیه نخر 

فقط تبریک بگو 

بعد چهلم وقتی حالت بهتر بود هدیه بخر

آه از غمی که تازه شود باغمی دیگر 😭😭😭                                                             خدایا صبر بده به ما زمانی که لا نعلم الا خیرا  دیگر رو با بغض و گریه میشنویم،زمانی که دیگر ابراهیمی پشت سر نیست😭                                      تعریف میکنه ،میگه رفتم سر قبر دیدم هی داره با خودش میگه مادر کاش به جای تو من رو میزدن و گریه میکرد،مادره دیگه.....(مادر شهید آرمان علی وردی)

بستگی داره اگه برات هدیه میخره ک باید بخری خوشحال میشه اگه هم نمیتونی یه شاخه گل و بهش تبریک بگو سعی کن اولین نفر باشی این نشون میده ک اونو دوست داری و برات مهمه

خدا بیامرزه مادرتون رو🙏🙏🌺

کاربر اقام🌺🌺🙏🤷‍♂️🙋‍♂️خداروزی ک دنیا رو نهاده به هرکس هرچه لایق بوده داده...... لطفا اگه میخوای بحث کنی ریپلای نکن 🙏😊شازده کوچولو گفت:بعضی کارا بعضی حرفابدجور دل آدمو آشوب میکنهگل گفت مث چی؟شازده کوچولو گفت:مث وقتی که میدونیدلم برات بی قرارهو کاری نمیکنی.......
هر چی دلت میخواد همونکارو بکن با این جور حرفا برا هر چیزی قائده نذارین 

بله سر همین گفتم راهنمایی بگیرم ازتون💓

آن لحظه میمیری که صدا کنی مادر اما کسی نباشد که بگوید جانم!مامانم دلتنگ اون صورتی هستم که نمیدانم خاک با آن چه کرده😭از اول دی ماه هیچ تاپیکی نخواهم زد و در هیچ تاپیکی شرکت نخواهم کرد ... به امید رسیدگی به سایـــت 

به نظرم تبریک بگی کافیه و اون هم شمارو درک میکنه دیگه. تسلیت میگم.

حقوق میخونم تا جاییکه اطلاعات داشته باشم جواب میدم . وقتی نظر میدم نگاه نمیکنم کاربر خانم هست یا آقا پس سوئ تفاهم نشه لطفا                                                                                        
عزیزم هر کاری دلت میخواد بکن فقط و فقط به حرف دلت گوش کن به حرفای بقیه اهمیت نده اگه میدونی اینجوری ...

خودشم گفت ولی اولین سالیه که تولدش باهم هستیم. اصلا راسنش مغزم کار نمیکنه چی درسته چی غلط

به نظرم تبریک بگی کافیه و اون هم شمارو درک میکنه دیگه. تسلیت میگم.

ممنونم💓

بستگی داره اگه برات هدیه میخره ک باید بخری خوشحال میشه اگه هم نمیتونی یه شاخه گل و بهش تبریک بگو سعی ...

ممنون از راهنماییت عزیزم. 🙏

ممنون از راهنماییت عزیزم. 🙏

خواهش کاربر آقام 

کاربر اقام🌺🌺🙏🤷‍♂️🙋‍♂️خداروزی ک دنیا رو نهاده به هرکس هرچه لایق بوده داده...... لطفا اگه میخوای بحث کنی ریپلای نکن 🙏😊شازده کوچولو گفت:بعضی کارا بعضی حرفابدجور دل آدمو آشوب میکنهگل گفت مث چی؟شازده کوچولو گفت:مث وقتی که میدونیدلم برات بی قرارهو کاری نمیکنی.......