2777
2789
عنوان

تاپیک خانومه که یه یه دختر بچه رو ب فرزندی قبول کرد

| مشاهده متن کامل بحث + 234 بازدید | 19 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام فداتشم سایت خرابه.اشکال نداره راحت باش

فدات شم 

9/9/99بهترین اتفاق زندگیم افتاد....😍😍❤❤خداایا مواظب هدیه قشنگی  که دادی باش خدا جونم همیشه همه جا بیادتم خیلی دوستت دارم شاکرررررتم❤❤

عزیزم اینا همش بخاطر بی لیاقتی یسری مردممون تا یه نفر وعده ازادی و...رو میده چشم گوش بسته به عنوان رئيس جمهور انتخابش میکنن یسریشون که پواگلدارن به کو نشون نیس گرونی و..بشه یسریشونم بی عقلن ،والا دوران احمدی نژاد پدر شوهر من که تو ی پایین شهر یه سوپری کوچیک داره رو ماهی چند بار میومدن نظارت رو قیمتا که گرون فروشی نکنن همه محصولا بابد روش اتیکت قیمت داشت برا این ملت صاحب داشت بی صاحاب نبود اللن هر خری هر چی دلش میخواد میکنه هیچکسم نیس جواب بده هیچ نظارتی تو کشور نیس این کوچیک ترینش بود که من تو این سن کمم..،واقعا هر چی مردم ما میکشه از خودمونه ،ملت میان فکر میکنی برا چی اعتراض میکنن و..که شاه بیاد ؟ شاه چه خدمتی برا مردم کرد من موافقم ایران باید با سیاست با امریکا دوست بشه اما نه جوری که سالها بعد بشه مثل کشورا همسایه ،نه اینکه اینجوری هم مردمش اذیت بشن ،ولی کشور ما بخاطر ازادی دارن هر کار میکنن من بارها با ادماییی که شاه میخواستن یا..بودن صحبت کردم درد دل بیشترشون همینه ،

برا شفای*حالم*یه صلوات میفرستی تا منم به امید خدا بخندم ؟
عزیزم اینا همش بخاطر بی لیاقتی یسری مردممون تا یه نفر وعده ازادی و...رو میده چشم گوش بسته به عنوان ر ...

عزیزم ما که زمان شاه نبودیم.ولی من دوربریام همه حاضرن برگردن ب زمان شاه.وقتی مردم دست ب انقلاب زدن فک کردی شاه نمیتونست مث مملکت الان تا کسی بخواد اعتراض کنه سرشو میکنن زیر اب.بعدم خونوادش بخوان جنازه شو بگیرن باید هزینه بدن ب دولت.فک کردی شاهم از اینکارا نمیتونست بکنه ولی ب مردمش احترام گذاشت و گف وقتی راضی نیستن ازم گذاشتو رف.چ میدونی من چیا ندیدم از فقر این بی صاحاب شده.من ۲۵سالم ولی منو ببینی انگار ۴۰ و رد کردم 

خدایا شکرت.خدایا خودت مراقب جوجه هام باش سالم برسونشون  ب دستم.شکرررت شکرت شکرت