2777
2789

فهمیدم شوهرم علاوه بررفتارهای غیرقابل تحملش(متاسفانه تحملم زیاده وبسیاربسازم)بهم خیانت کرده.حالااون عین چی پشیمونه مراحل طلاق توافقی داره خوب پیش میره پسرم خیلی وابسته پدرشه انتخاب الان من بزرگترین ریسک زندگیمه بین موندن وفرصت دادن یاتموم کردن.خواهرانه برام دعاکنیدیک صلوات مهمونم کنید من زندگیموخیلی دوست داشتم باورم نمیشه اتفاقات این چندماه😔ممکنه فرصت بدم بدتربشه ممکنه فرصت بدم بهترین تصمیم باشه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اگه بری پیش مشاور خوب مطمعن باش بهترین راه حل بهتون میده ...شاید واقعا پشیمون شده باشه .

در سرم جنگ های بسیاری‌ست و تنها کشته اش منم …                  ✨۱۴۰۰/۹/۱۶💫۰۱:۵۶:48✨

طلاق تبعات زیادی داره ..یه باردیگ بهش فرصت بده گرچه خیانت واقعابخشیدنی نیس ولی بخاطر پسرت..

نمیدونی نابودشدم بافهمیدنش...چون توقع هررفتاری داشتم ازش جزاین...میترسم دفعه بعدزرنگتربشه وببخش الان من کوچیک بنظربیاد

بنظرم وقتی یه انسان خیانت میکنه نه میتونی بگی یه بار که خیانت کرده نه میتونی بگی دیگه هیچوقت اینکارو نمیکنه پس خودتون گول نزنید خدا نصیب هیچکس نکنه مشکل اسی رو هم حل کنه انشالله

طلاق واقعا سخته اگه میدونی بهتر میشه یه فرصت دیگه بده بهش شاید بهتر شد واسه طلاق همیشه راه هست با گرفتن حق طلاق و امتیازات دیگه دوباره ببخشش 

کاربر اقام🌺🌺🙏🤷‍♂️🙋‍♂️خداروزی ک دنیا رو نهاده به هرکس هرچه لایق بوده داده...... لطفا اگه میخوای بحث کنی ریپلای نکن 🙏😊شازده کوچولو گفت:بعضی کارا بعضی حرفابدجور دل آدمو آشوب میکنهگل گفت مث چی؟شازده کوچولو گفت:مث وقتی که میدونیدلم برات بی قرارهو کاری نمیکنی.......

عزيزم اولين باره خيانت كرده ؟

بشين ي لحظه توي دوتا رديف خوبياش و بدياش و بنويس ببين كدوم بيشتره 

و ببين بديا چقدر بده قابل تحمل هست يا نه 

چون خوب يكيو ميخواي بدشم بايد بخواي 

حالا درمورد خيانت اگر بار اولشه و خيلي پشيمونه 

حتما بايد ازش حق طلاق يا دو س دنگ خونه بگيري وگرنه بازم تكرار ميكنه 

يعني تا نگرفتي پاتو تو خونه نزار 

بگه بيا بعدا ميريم انجام ميديم الكيه بري خونه ديگه نميكنه 

اگر خواستي حق طلاق بگيري حتماااا حواست باشه ك حق طلاق بدون قيد و شرط باشه 

اينارو مشاور ب من گفت من سيصد پول دادم ولي مجاني بهت گفتم ديگه عرضه و تصميمش با خودته