2777
2789
عنوان

نگرانم😔کیا تو سونو انومالی نینی ورم کلیه داشته؟بیاید توروخدا

| مشاهده متن کامل بحث + 1211 بازدید | 32 پست
همش دارم از دیروز گریه میکنم مامانم میگه یکی دوهفته دیگه باز برو سونو شاید خوب شده باشه نمیدونم جیکا ...

خب عزیز من گریه که سمه منم یه هفته زار زدم ولی چه فایده اگه خدای نکرده مشکل حادی بود خب دکتر یه پیشنهادی دارویی چیزی میداد وف

قتی میگه مهم نیس به حرفش اعتماد کن

امضا منو بخون‌اگه ‌خدای نکرده جای من بودی چی 😞

به امید روزی که کرونا نابود شه 😇یک عدد معتاد به نی نی سایت   

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب وقتی پزشکتون‌گفته مشکلی نیست چرا خودتو عذاب میدی با فکرهای وحشتناک

اخه یجوری گفت ک حساس کردم واسه اینکه من نگران نشم اینجوری گفته

مامانِ🤰آوینا🤱😍لحظه موعود👈۱فروردین۱۴۰۰😍🤎
انشالله بچتون سالم باشه مشکلی نباشه من از دیروز دارم گریه میکنم اصلا حالم خوب نیست

مرسی عزیزم انشالله همه نی نی ها سالم باشن من از ۱۸ هفته تا الان که ۲۶ هفتمه نمیدونی چه داغی رو دلمه انشالله یه هفته دیگه میرم سونو چکاپ خداکنه رفع شده باشه 

خب عزیز من گریه که سمه منم یه هفته زار زدم ولی چه فایده اگه خدای نکرده مشکل حادی بود خب دکتر یه پیشن ...

شما بهتون دارو نداد؟ دوست منم بهش گفتن کیست تو سر بچست ولی تو ۲۸ هفته اینا رفت گفت دفع شده نگران نباش

مرسی عزیزم انشالله همه نی نی ها سالم باشن من از ۱۸ هفته تا الان که ۲۶ هفتمه نمیدونی چه داغی رو دلمه ...

میدونم خیلی سخته😥

انشالله ک خوب شده 

شما بهتون دارو نداد؟ دوست منم بهش گفتن کیست تو سر بچست ولی تو ۲۸ هفته اینا رفت گفت دفع شده نگران نبا ...

وای خدا از دهنت بشنوه عزیزم نه هیچی نداد گفت معمولا ۲۸ هفته رفع میشه شوهرمم قبول نکرد سل فری بدم همینجور تو حول و ولا و نذر و نیازم‌ توکل به خودش

وای خدا از دهنت بشنوه عزیزم نه هیچی نداد گفت معمولا ۲۸ هفته رفع میشه شوهرمم قبول نکرد سل فری بدم همی ...

اره عزیزم اینم ۲۸ رفته گفت خوب شده خداروشکر نگران نباش