2777
2789
عنوان

ایده ی خوب واسه هدیه میخوام

126 بازدید | 23 پست

سلام ، روزبخیر ، من چندروز دیگه سالگرد ازدواجمه ، ایده ی خوب واسه هدیه دارین ؟ یه چیزی که تکراری نباشه مثل لباس و عطر و این چیزا ، من خودم تویه یه سایتی شکلات تصویری دیدم که عکس رو میدی و شکلات رو باهمون تصویر میزنن ، یا ایده های دیگه؟

و خدایی که در این نزدیکی است.....

چه باحال 

مامان شدن یعنی حالا دیگه تنها نیستی💕 و یه همدم کوچولو داری که کافیه دستتو بذاری رو دلت♥️ و کلی باهاش حرف بزنی و آروم آروم به آرامش برسی.🤩 مامان شدن یعنی نه ماه نچشیدن یک خواب آسان🤰، یعنی نصف شب بلند شدن که مبادا بد خوابیده باشی و نی نی ات🍼 یه وقت ناراحت باشه..عشق مامان خوش اومدی تو دلی مامانی دختر گلم❤️❤خدایا این لحظه های ناب رو نصیب همه اونایی که منتظرن بکن دامنشون رو سبز کن🤲☺️

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خورده میشه.من چیزی میخرم برا همسرم ک ببینم ازش استفاده میکنه و لذت میبره ازش.سال اول براش ساعت خریدم ...

اخه اینا دیگه تکراری شده دنبال یه چیز جدیدم

بچه جدید ترین چیزه😂😂ی چیزی ک نداشته هیچ وقت و خودش خیلی دوست داره.من شوهرم عاشق ساعته.هر دفعه بخرم براش مثل بچه ذوق میکنه

ی پیج هستش من خودم برای سالگرد عقدمون میخوام سفارش بدم کتاب درست میکنی ینی خاطرات و مینویسی یااصن شعر عاشقانه مینویسی درکل ب نظر من جذاب 

دَر دینِ‌ مَن‌ [ طُ مُقَدّس‌تَرین‌ فَردِ روی‌ِ زَمینی♥️] 
بچه جدید ترین چیزه😂😂ی چیزی ک نداشته هیچ وقت و خودش خیلی دوست داره.من شوهرم عاشق ساعته.هر دفعه بخرم ...

چیزی به ذهنم نمیرسه از بس کم حرفه هیچ وقت نمیفهمم چی میخواد

ی پیج هستش من خودم برای سالگرد عقدمون میخوام سفارش بدم کتاب درست میکنی ینی خاطرات و مینویسی یااصن شع ...

پارسال اون برام اینو درست کرده چقدرم جالبو قشنگ میشه

چیزی به ذهنم نمیرسه از بس کم حرفه هیچ وقت نمیفهمم چی میخواد

برعکس همسر من از الان تا تولد سال بعدشم گفته چی میخواد برای من دیگ خیلی پرروعه کم توقع هم نیست هرچی میگ کمتر از 600 تومن نیست بهش میگم بیا تو اصن کار نداشته باش😂😂

دَر دینِ‌ مَن‌ [ طُ مُقَدّس‌تَرین‌ فَردِ روی‌ِ زَمینی♥️]