2777
2789
عنوان

دعوای پدر و مادر

258 بازدید | 14 پست

بچه ها سلام خوبید

بچه ها راهکار میخوام چبکار کنم برای اینکه زندگیمو دوست داشته باشم خودموووو دوست داشته باشن انقدر پدر مادرم باهم دعوا کردن ک خسته شدم از همه چیییییی😶😶😶😶چیکار کنم ک‌برام مهم نباشههه زندگیمو قشنگ کنممممم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اخه با حرص خوردن تو که چیزی درست نمیشه،اونام سنی ازشون گذشته دیگه اخلاقاشون عوض نمیشه،بیخیال باش به ...

راست میگی باید سعی کننم برام مهم نباشه 😞مرسی رفیق❤❤❤❤

میدونم خیلی وحشتناکه خودم تجربه اش کردم ولی تنها راهت فراره درستو بخون برو دانشگاه بعدشم یا ازدواج ...

اخ خیلی بده 😔اخه ادم باید ارامش داشته باشه درس بخونه شما چه طور تونستید طی کنید این راه و؟

اخ خیلی بده 😔اخه ادم باید ارامش داشته باشه درس بخونه شما چه طور تونستید طی کنید این راه و؟

من طی نکردم دیگه برعکس خودمو گرفتارش کردم ولی اوضاع الان خیلی بدتر شده و منم پشیمونم چرا پارسال عین آدم نخوندم

تو اشتباه منو تکرار نکن

من طی نکردم دیگه برعکس خودمو گرفتارش کردم ولی اوضاع الان خیلی بدتر شده و منم پشیمونم چرا پارسال عین ...

الهی بگردم ❤❤❤چشم حتمااا مرسی از راهنماییت عزیز ایشالله شرایطمون بهتر شه ❤❤❤❤