2777
2789
عنوان

تب شعر

852 بازدید | 19 پست

کیا مث منن‌ همش شعر میگن و شعر درست میکنن. من تب شعرم خیلی بالاست. کافیه یه اسم یا یه کلمه بیاد تو ذهنم یا بهم بگن زود ده بیت شعر دنبالش میاد تو ذهنم 

داشتنت مث گلی بود ک پر پر شد 💘🌷⚘🍃🍂🍁

عمر او عشق عجل بود ک سر شد 😥😥

بی تو من با راه مانده چه کنم 🎅🎅🎅

گریه ها کردم که آیی . جهانم تر شد💦💦💦💦

دلی اگر دیدی که تنگ ست بگو 💘❤

عاشقی ره قشنگیست . خوشا کسی که دلبر شد

این شعر خودمه البته زیاد جالب نیست ولی خودم دوسش دارم مث این

زمان مث باده 😍زود میگذره چه ساده😍زمان مث طلاست 😍از دستش نده چون قیمتش بالاست  بیاید نظراتونو بگید

یادت را دوس دارم 

طبع شعر یا تب ؟🤔من فک میکردم طبعه تا الان

نون و پنیر و پونه                                                              کپک زدیم تو خونه                                                    

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

طبع شعر یا تب ؟🤔من فک میکردم طبعه تا الان

😂😂😂😂 بخدا فک میکردم میگن تب شعر بالاست 😂😂😂پس طبع شعره مرسی ک گفتی ۲۴ ساله فک میکنم اسمش تب شعره

یادت را دوس دارم 
😂😂😂😂 بخدا فک میکردم میگن تب شعر بالاست 😂😂😂پس طبع شعره مرسی ک گفتی ۲۴ ساله فک میکنم اسمش تب شع ...

😂😂خواهش

نون و پنیر و پونه                                                              کپک زدیم تو خونه                                                    
اره یکی دوبیت 

زندگی غصه عشق

مرگ را باور نکن تا زنده ای
 عاشقی کن  عاشقی کن در انتهای این بارندگی
بنده عشق باش در زندگی
 ب معنای تمام خوشی هایت تا زنده ای
غصه بی معنا میشود تا عشق را بنده ای

یادت را دوس دارم 
زندگی غصه عشق مرگ را باور نکن تا زنده ای  عاشقی کن  عاشقی کن در انتهای این بارندگی بنده ...

دمت گرم 😍😍😍😍💜

دیگه عبوس نیستم😺 اما خب این اسمو متاسفانه نمیشه تغییرش داد دیگه 😃

ای عشق اول خودم توام ب یاد من بمون توام منو ب یاد بیار  میون خاطراتمون دلم میخواد کنار تو ب ...

😍اینم خوب بود

دیگه عبوس نیستم😺 اما خب این اسمو متاسفانه نمیشه تغییرش داد دیگه 😃