2777
2789
عنوان

بچها من توخونه یچیزایی میبینم

| مشاهده متن کامل بحث + 824 بازدید | 112 پست
ببخشيد نخواستم بترسونمتون ولى من هم همچين مشكلى داشتم قبلا

باشه بسه دیگه نگو عزیزم

جوری دست نیافتنی باش که همه بخاطر به دست آوردنت بجنگن 😌😌«پرو قرنیه مشکی هه قلدر چهار شونه کشتی گاز میدم زیگ‌زاگی عشقی مونته کریستو جی زی  جیزی اخلاق خاص حرصی قدمو لجباز ارثی نرم بالشتم پشمک صبح شد املت سنگک تعارف ندارم مرسی کک دوست ندارم پپسی مو بلند هیکل تارزان دنبال شرمو داستان لات نیستم ولی هفت خط شهر رو هواست با یه فندک چشا رو به ابراست ته هفت راه چاک من باز رسیدم به یه حال طناز سلامتی هر کسی تنهاست😎😎» من یه بلوچم و به بلوچ بودن خودم افتخار میکنمم ‍‍😌😌😎😜

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اره ولی خب اوناهم وایه خودشون زندگی دارن تا نری سمتشونو ازارشون ندی که باهات کاری ندارن

اره می‌دونم ولی میترسم چیکار کنم 

جوری دست نیافتنی باش که همه بخاطر به دست آوردنت بجنگن 😌😌«پرو قرنیه مشکی هه قلدر چهار شونه کشتی گاز میدم زیگ‌زاگی عشقی مونته کریستو جی زی  جیزی اخلاق خاص حرصی قدمو لجباز ارثی نرم بالشتم پشمک صبح شد املت سنگک تعارف ندارم مرسی کک دوست ندارم پپسی مو بلند هیکل تارزان دنبال شرمو داستان لات نیستم ولی هفت خط شهر رو هواست با یه فندک چشا رو به ابراست ته هفت راه چاک من باز رسیدم به یه حال طناز سلامتی هر کسی تنهاست😎😎» من یه بلوچم و به بلوچ بودن خودم افتخار میکنمم ‍‍😌😌😎😜
😁سوره فلق رو بلند بخون هر چي باشه ميره

باشه مرسی عزیزم

ببخشيد نخواستم بترسونمتون ولى من هم همچين مشكلى داشتم قبلا

یه شب باپارس سگم بیدارشدم دیدم به یه جاخیره شده و پارس میکنه هرچی بهس گفتم بیامگی هیچی نگو اصلا توجه نمیکرد فقط به همون نقطه پارس میکرد تابغلش کردم ارومش کردم انگاری یچیزی باعث شده بود ازخواب بیدارشه وچیزی میدید 

شما که می‌ترسی چرا خودت رو شکنجه میدی تاپیک رو ترک کن

اره میرم بیرون الان کاشکی نمیومدم الان تا صبح ‌‌‌‌‌‌‌دیگه خوایم نمیبره

توبرو بخواب ولی من این مشکل همیشه دارم مواظب خودن باش

مواظب باشم جن ها منو نخورن ؟ 

منم یه دورانی فکر میکردم میبینمشون یه چیزایی به چشمم دیده میشد حالا نمیدونم جن بود یا نه من توهم میزدم یه بار قشنگ به شکل یه خانم با چادر سفید جلوم اندازه صدم ثانیه دیدم ولی نمیدونم چرا برام اهمیتی نداره مثلا بترسم و اینا از دزد بیشتر میترسم تا جن 

خدا آن حس زیباییست که در تاریکی صحرا زمانی که هراس مرگ آرامشت را میدزدد یکی آهسته میگوید   (کنارت هستم ) ودل آرام میگیرد .ای خدای بزرگ هوای ما بنده های کوچیکت رو داشته باش .هرگز نترسید، کافی است به آینده‌ای ناشناخته، همراه با خدایی شناخته شده اعتماد کنید. خدای دیروز و امروز خدای فردا هم هست 

یه شب باپارس سگم بیدارشدم دیدم به یه جاخیره شده و پارس میکنه هرچی بهس گفتم بیامگی هیچی نگو اصلا توجه ...

چه ترسناک

🌸اللهم صل علی محمد و آل محمد 🌸👇     لینک تاپیک های مفید🔗    ❤خدایا شکرت💚خدایا شکرت💚خدایا شکرت🌸لطفا کتاب خوب سراغ داشتید بهم معرفی کنید🤩🤩🤩🤩 دعای افزایش رزق و روزی👈یا رازِقَ الْمُقِلّینَ وَ یا راحِمَ الْمَساکینَ وَ یا وَلِیَّ الْمُؤْمِنینَ وَ یا ذَا الْقُوَّةِ الْمَتینَ صَلِّ عَلی مُحَمَّدٍ وَ اَهْلِ بَیْتِهِ وَارْزُقْنی وَ عافِنی وَ اکْفِنی ما اَهَمَّنی. ❤سلام بر حسین                                                                                    السلام علی الحسین و علی علی بن الحسین و علی اولاد الحسین و علی اصحاب الحسین❤یا ابوالفضل العباس ادرکنی💚یا رقیه💚یا علی اصغر🤩💚
اره میرم بیرون الان کاشکی نمیومدم الان تا صبح ‌‌‌‌‌‌‌دیگه خوایم نمیبره

وای ترس نداره که به خدا خیلی بامزه است 

خدا آن حس زیباییست که در تاریکی صحرا زمانی که هراس مرگ آرامشت را میدزدد یکی آهسته میگوید   (کنارت هستم ) ودل آرام میگیرد .ای خدای بزرگ هوای ما بنده های کوچیکت رو داشته باش .هرگز نترسید، کافی است به آینده‌ای ناشناخته، همراه با خدایی شناخته شده اعتماد کنید. خدای دیروز و امروز خدای فردا هم هست 

وای ترس نداره که به خدا خیلی بامزه است 

ترسم ریخت الان واقعا عادی شد

یه شب باپارس سگم بیدارشدم دیدم به یه جاخیره شده و پارس میکنه هرچی بهس گفتم بیامگی هیچی نگو اصلا توجه ...

من اصلا نميترسم . براى منم پيش اومده . الانم تنهام ولى راستش رو بخواى نميترسم .  من فقط و فقط و فقط از بلاياى طبيعى ميترسم

ما که در سایه ی خورشید معذب بودیم،چشممان کور سزاوار همین شب بودیم.....