2777
2789
عنوان

بچها من توخونه یچیزایی میبینم

| مشاهده متن کامل بحث + 824 بازدید | 112 پست
چه ربطی داره اخه

سارا جان این حرف مبنای دینی داره و یک ادعای علمی نیست که توی آزمایشگاه بشه ثابتش کرد!

توی دین نهی شده از نگه داری این دست از حیوانات توی خونه که در کنار تمام دلایلی که براش ذکر شد یکی از دلایلش هم اینه!

بیخیال بابا ترس نداره که اخه  خودت بشین فکر کن اخه چیزی که نمیبینی و ازاری هم برای تو نداره چر ...

مرسی عزیزم باهات صحبت کردم ترسم ریخت هنوز ترس دارم ولی خیلی کنم

جوری دست نیافتنی باش که همه بخاطر به دست آوردنت بجنگن 😌😌«پرو قرنیه مشکی هه قلدر چهار شونه کشتی گاز میدم زیگ‌زاگی عشقی مونته کریستو جی زی  جیزی اخلاق خاص حرصی قدمو لجباز ارثی نرم بالشتم پشمک صبح شد املت سنگک تعارف ندارم مرسی کک دوست ندارم پپسی مو بلند هیکل تارزان دنبال شرمو داستان لات نیستم ولی هفت خط شهر رو هواست با یه فندک چشا رو به ابراست ته هفت راه چاک من باز رسیدم به یه حال طناز سلامتی هر کسی تنهاست😎😎» من یه بلوچم و به بلوچ بودن خودم افتخار میکنمم ‍‍😌😌😎😜

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سارا جان این حرف مبنای دینی داره و یک ادعای علمی نیست که توی آزمایشگاه بشه ثابتش کرد! توی دین نهی ش ...

والا ما حیوون تو خونه نگه نمیداشتیم ولی گاهی میومدن 

قدیما میگفتن جایی که اهن باشه جن نمیاد ولی الان دیگه با پیشرفت علم و تکنولوژی جن هم پیشرفت کرده و میاد 

همه جا هم میاد کاری هم نداره اهن هست یا نیست حیوون هست یا نیست 

سرشو میندازه پایین عین گاو میاد تو 

خدا آن حس زیباییست که در تاریکی صحرا زمانی که هراس مرگ آرامشت را میدزدد یکی آهسته میگوید   (کنارت هستم ) ودل آرام میگیرد .ای خدای بزرگ هوای ما بنده های کوچیکت رو داشته باش .هرگز نترسید، کافی است به آینده‌ای ناشناخته، همراه با خدایی شناخته شده اعتماد کنید. خدای دیروز و امروز خدای فردا هم هست 

مرسی عزیزم باهات صحبت کردم ترسم ریخت هنوز ترس دارم ولی خیلی کنم

اگه هم واقعا هنوز میترسی یه قرآن بزار بالا سرت بهت ارامش میده

خدا آن حس زیباییست که در تاریکی صحرا زمانی که هراس مرگ آرامشت را میدزدد یکی آهسته میگوید   (کنارت هستم ) ودل آرام میگیرد .ای خدای بزرگ هوای ما بنده های کوچیکت رو داشته باش .هرگز نترسید، کافی است به آینده‌ای ناشناخته، همراه با خدایی شناخته شده اعتماد کنید. خدای دیروز و امروز خدای فردا هم هست 

اگه هم واقعا هنوز میترسی یه قرآن بزار بالا سرت بهت ارامش میده

نه سوره اتلکرسی رو خوندم ترسم ریخت عزیزم الان دیگه نمی‌ترسم بهتر شد 

جوری دست نیافتنی باش که همه بخاطر به دست آوردنت بجنگن 😌😌«پرو قرنیه مشکی هه قلدر چهار شونه کشتی گاز میدم زیگ‌زاگی عشقی مونته کریستو جی زی  جیزی اخلاق خاص حرصی قدمو لجباز ارثی نرم بالشتم پشمک صبح شد املت سنگک تعارف ندارم مرسی کک دوست ندارم پپسی مو بلند هیکل تارزان دنبال شرمو داستان لات نیستم ولی هفت خط شهر رو هواست با یه فندک چشا رو به ابراست ته هفت راه چاک من باز رسیدم به یه حال طناز سلامتی هر کسی تنهاست😎😎» من یه بلوچم و به بلوچ بودن خودم افتخار میکنمم ‍‍😌😌😎😜

گل رز جان این مساله رو من از لحاظ دینی بیان کردم و همون طور که گفتم یک ادعای علمی نیست که بخوام در آزمایشگاه  و مقاله علمی ثابتش کنم... چون اساسا خود جن موجود غیر مادی هست و برخی از روشهای زندگی میتونه دریچه ی ورودشون رو به زندگی ما باز کنه که یکی از اون موارد نگه داری حیواناتی مثل سگ و گربه هست

والا ما حیوون تو خونه نگه نمیداشتیم ولی گاهی میومدن  قدیما میگفتن جایی که اهن باشه جن نمیاد ول ...

دوست عزیز من نمیگم فقط به این دلیل هست بلکه نگهداری این دست حیوانات توی خونه(منظور محل خواب و نشست و برخاست خود آدمه نه حیاط) می تونه یکی از عوامل جذب این موجودات باشه

دوست عزیز من نمیگم فقط به این دلیل هست بلکه نگهداری این دست حیوانات توی خونه(منظور محل خواب و نشست و ...

نه منظورم اینه که یعنی کلا خیلی پر رو شدن سرشونو میندازن پایین میان نمیگن شاید یکی حجاب نداشته باشه