2777
2789
عنوان

اداره پست شهریاررررررر😶😑

138 بازدید | 26 پست

سلام به شب زنده دارهای گرامی بنده از نازدونه دوتا کاپشن واسه دخترام سفارش دادم ۱۰آبان با پست پیشتاز۱۱رسیده شهریار🧐چندبارم زنگ زدم اصلا کسی جوابگو نیست☹️میزنم گوگل واسه ادرس چندتا ادرسای مختلف میاد چه کنم اولین باره با پست به مشکل خوردم باورم نمیشه انقدربی خیالن مسئولای یه اداره!تازه توسامانه ۱۹۵شکایت کردم انگارکه نه انگار 🥺

من لکم👩 لک یعنی قوم اصیل ایرانی👩

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من فروش آنلاین دارم آشنا هستم با طریقه پیگیری سفارش ها... شماره مرسوله 24 رقمی بفرس بگم بسته کجاس

پیگیری کردم تو سایت پست شهریاره ولی دقیقا ننوشته کجای شهریار🙁☹️

همون فرداش که ۱۱آبان از رشت رسیده شهریار ولی شهریار نمیاره بستمو

باید بری اداره پست .حتمالن بسته اومده در خونت ولی نبودی .من ی بار لینجوری شد .نوشته بود بسته تحویل داده شد ینی شاخام زده بود بیرون .رفتم اداره پست .

پشت ساختمون اصلی میشه .گفتم تحویل دادین پس چرا ب دستم نرسیده .گفت ببخشید اشتباه شده .بستمو گرفتم

اگه خدا بود ما این همه درد نمیکشیدیم 🫠
همش خونم آخه بعد تو سایتم ننوشته تحویل دادن اگه بفرستن برگشت بخوره مگه نمینویسه ؟

۱۱آبان تا الان خیلیه .بهتره بری اداره پست

اگه خدا بود ما این همه درد نمیکشیدیم 🫠
باید بری اداره پست .حتمالن بسته اومده در خونت ولی نبودی .من ی بار لینجوری شد .نوشته بود بسته تحویل د ...

شما شهریاری؟کجا برم شهرک اداری یا شهریاریا سعید آباد؟