2777
2789
عنوان

برای مادرشوهر چی بپزم

177 بازدید | 20 پست

من سوپ بلد نیستم . سوپ شیر بلدم که چون مادر شوهرم کرونا داره شیر گفتن واسش خوب نیست . امشب قیمه پختم دادم واسش 

چی دیگه درست کنم که بیشترم آبکی باشه

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هربار یک سوپ متفاوت در کنارش مثلا کوکو یا...بزار.یک هفته مدام سوپ بده البته اشتها ندارن تومریضی ولی واسش لازمه

عصاره گوشت.تخم مرغ هرروز بگو ابپز بهش بدن.لیموترش و عسل و ابجوش هرروز بدینش

هربار یک سوپ متفاوت در کنارش مثلا کوکو یا...بزار.یک هفته مدام سوپ بده البته اشتها ندارن تومریضی ولی ...

خب اخه اینا تو خونه ی خودش هست . من که نمیرم میترسم فقط غذا درست میکنم شوهرم میبره واسش 

پدر شوهرم بالاخره مردهرچی بگی از این چیزا بلد نیس

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم
چیه

پیاز رنده کن با گوشت چرخ کرده خیلی کم روغن بریز تفت بده بعد زردچوبه بریز بعد گوجه رنده شده با یه قاشق رب باز کمی تفت بده اب بریز روش خیلی اب نریز یه ربع اخر میتونهی مرزه تازه هم بریزی

چشام سگ داره...ولی از این گوگولی پاکوتاهاست بلد نیست پاچه بگیره🤗🤗