2777
2789
عنوان

لکه بینی قبل از پریود دارم

126 بازدید | 18 پست

چند ساله که قبل از پریود ۳ روز لکه بینی داشتم ولی چند ماهه که یک هفته لکه بینی در حد زیاد دارم خیلی ناراحتم . از وقتی بچه خواستم دردام یکی یکی رو شد

منم همینطورم یک هفته قبلش لکه بینی دارم

دوست دارم تمام دم و دستگاه رو بریزم بیرون بدم گربه بخوره لعنتی ها رو

زن یا مرد بودن - جوون یا پیر بودن مهم نیست . فقط خواهشا به عنوان یه انسان برای خودتون ارزش قائل باشید . خدا دوستمون داشته و بهمون یکبار زندگی کردن هدیه داده ، ازش خوب استفاده کنید

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خخخخخخ. تو نفهمیدی مشکلت چیه؟

پلیکیستیک بود

خوب شدم

ولی عوارضش از بین نرفت  

زن یا مرد بودن - جوون یا پیر بودن مهم نیست . فقط خواهشا به عنوان یه انسان برای خودتون ارزش قائل باشید . خدا دوستمون داشته و بهمون یکبار زندگی کردن هدیه داده ، ازش خوب استفاده کنید
منم همینطورم یک هفته قبلش لکه بینی دارم دوست دارم تمام دم و دستگاه رو بریزم بیرون بدم گربه بخوره لع ...

شما ازدواج کردین؟ و اگر ازدواج کردین مشکل نازایی نداشتین؟

شما ازدواج کردین؟ و اگر ازدواج کردین مشکل نازایی نداشتین؟

نه عزیزم مجردم

منم دکتر گفت خوب نمیشی

پنج انگشت یا ویتاگنوس رو تحقیق کردم خیلی خوبه

یک سال خوردم

رفتم سونو

گفت مطمئنی اصلا داشتی

براش توضیح دادم تعجب کرد

خلاصه که هنوز هم هر دو ماه یه ماه در میون میخورم که برنگرده

ولی عوارضش از بین نمیره

موی زائد و لکه بینی