2777
2789

من خودم خیلی با احساسم خیلی خیلی زیاد دست خودم نیست ذاتم این جوریه ولی شوهرم (تو دوران عقد هستیم ۱ساله عقد کردم)خونه پدر هستم فعلا  خیییلی بی احساسه دارم میمیرم خیلی کمبود محبت دارم به خدا،دلم میخاد منو عشقم صداگنه دلم میخاد بهم بگه دوسم داره  به خدا خیلی خستم هیچ انرژی ندارم.راه حل بدین چیکار کنم باهاش

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

الان اینجوریه وای به حال بعد عروسیت.یا باهاش حرف بزن درست بشه یا بیخیالش شو.بهش گیر نده که این مردا درست بشو نیستن خواهر

مهرسای مامان ،دختر قشنگم روز تولد دوسالگیت میخام به خودم قول بدم بهترین مامان دنیا باشم برات.ی مامان خوش اخلاق و مهربون که تو این دنیا فقط تو و بابایی برام باارزش هستین.دوستتون دارم❤🧿🎀

تقریبا بیشتر آقایون همینن زیاد خودت رو زیاد درگیر نکن بیشتر اذیت میشی

من ریخته ام در رگ تو شیره جان🤰هی چرخ بزن در من و دل را بتکان🥰این هم نفسی چ حس و حالی دارد😇در پیکر من دو قلب دارد ضربان💞