2777
2789
عنوان

چه جوابی به دوستم بدم؟

183 بازدید | 12 پست

دوستم سه ساله عقده. خودش و همسرش دانشجوی پزشکی هستند و خیلی بهم میان. داستان عاشقیشون سر زبون ها بود. قصدشون این بود بعد اتمام تحصیل مهاجرت کنند که فعلا عملی نشده. بخاطر همین از اول نه دنبال خونه بودن و نه جهاز. فقط یه مجلس عروسی میخواستن بگیرن که از پارسال بخاطرش بحث و جدل دارن. علت اصلی اختلافشون اینه که عروس یه سالنی رو پسندید که خانواده داماد هزینه‌ش رو قبول نکردن. 

بعد خانواده داماد بدون همراهی عروس رفتن آتلیه و سالن دیدن و به عروس گفتن بیا اینجاها به پول ما میخوره. مراسم رو اینجا بگیریم. عروسم ناراحت شد و گفت من اصلا عروسی نمیخوام. حالا که مطابق سلیقم نیست. بجاش پول عروسی رو بدید به من و داماد که برای مهاجرت کردن استفاده کنیم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بگو واقعا ارزش داره این سالنه ک از زندگیت بگذری ولی دوستت کوتاه نمیاد همین اول راه بفهمن بدرد هم نمیخورن بهتره تا وسطاش

کاربر اقام🌺🌺🙏🤷‍♂️🙋‍♂️خداروزی ک دنیا رو نهاده به هرکس هرچه لایق بوده داده...... لطفا اگه میخوای بحث کنی ریپلای نکن 🙏😊شازده کوچولو گفت:بعضی کارا بعضی حرفابدجور دل آدمو آشوب میکنهگل گفت مث چی؟شازده کوچولو گفت:مث وقتی که میدونیدلم برات بی قرارهو کاری نمیکنی.......

خانواده داماد هم میگن باشه پول رو میدیم ولی عروس باید بیاد بریم محضر کتبا بنویسه و امضا بده که دیگه هیچ انتظاری از ما و پسرمون نداره. اینم خیلی عروس رو ناراحت میکنه. 

این دو تا تو قسمت هم نیستن که اینقدر سر چیز الکی دارن جدا میشن

نخندین بهم هاااااا،این چهارمین باره که عضو شدم،،،،خنگم خودتونید خب من چمیدونم ۶-۷ سال پیش رمزم چی بوده ، تازه پارسالی رو هم یادم نمیاد 
خانواده داماد هم میگن باشه پول رو میدیم ولی عروس باید بیاد بریم محضر کتبا بنویسه و امضا بده که دیگه ...

مگه به عروس دارن میدن ؟؟؟ به پسرشون دارن کمک میکنن

نخندین بهم هاااااا،این چهارمین باره که عضو شدم،،،،خنگم خودتونید خب من چمیدونم ۶-۷ سال پیش رمزم چی بوده ، تازه پارسالی رو هم یادم نمیاد 

این وسط هم داماد شروع میکنه به بداخلاقیو بددهنی که مگه تو کی هستی؟ دختر پادشاهی این هم انتظارات داری...

مشکل دوستم هم اینه که داماد و خانوادش از اول خسیس بازی درآوردن. تو این سه سال عقد هیچ هزینه‌ای براش نکردن و تموم هزینه‌ها رو خانواده دختر کردن

بعد هم داماد قهر میکنه...میره سه ماه پیداش نیست تا دوباره یه جنگ و دعوایی بکنند و برند.

دوستم با اینکه همسرش رو خیلی دوست داشت ولی دیگه خسته شده و نمیخوادش. دلش طلاق میخواد ولی میترسه اگه الان وارد پروسه طلاق بشه مهاجرتش جور بشه نتونه از کشور خارج بشه. تو شرایط عقد همه حقوق رو داره.