2777
2789
عنوان

بخشیدن مهریه

238 بازدید | 18 پست

سلام.

یه مشکلی داشتم باشوهرم .از همدیگه تعهد کتبی بین خودمون گرفتیم تا همدیگرو بخشیدیم و باهم زندگی میکنیم. 

حالا برگه تعهدمون که امضا و اثرانگشتم روشه رو نمیدونم چیکارش کرده همه ی خونه رو گشتم ولی نیست.

شک به دلم افتاد نکنه ببره مورد بخشیدن مهریه بهش اضافه کنه و ببره دفتر ثبت اسناد بگه زنم مهریه اشو بخشیده اینم اثرانگشت و دستخط و امضاش .اوناهم بدون حضور من کار بخشیدن مهریه رو بکنن.

کسی مهریه اشو بخشیده.یا اطلاع داره از جریان بخشیدن.

آیا میشه این کارو بکنه یا فکر وترس  الکی میکنم؟

تاجایی که من میدونم دفترخونه بدون حضور فرد کاری رو رسمی نمیکنه

من همیشه محترمانه و با ادب نظرمو بیان میکنم. هر جا ادب نشون دادم و بی ادبی دیدم عین خودشون رفتار نمیکنم و نمیگم با هرکی عین خودش، فقط به این فکر میکنم که من از یه گوساله توقع ادب ندارم! چون اون تو طویله بزرگ شده، از طرفی بین گاوها هم رشد کرده! در مورد خیلیا هم همینطوره. مراقب شخصیت خودتون باشید🤩🌹سر تا پایم را خلاصه کنندمی شوم "مشتی خاک"که ممکن بود "خشتی" باشد در دیوار یک خانه، یا "سنگی" در دامان یک کوه، یا قدری "سنگ ریزه" در انتهای یک اقیانوس، شاید "خاکی" از گلدان‌یا حتی "غباری" بر پنجره! اما مرا از این میان برگزیدند :برای" نهایت"برای" شرافت"برای" انسانیت"و پروردگارم بزرگوارانه اجازه ام داد برای :" نفس کشیدن "" دیدن "" شنیدن "" فهمیدن "و ارزنده ام کرد بابت نفسی که در من دمیدمن منتخب گشته ام :برای قرب برای رجعت برای سعادت من مشتی از خاکم که خدایم اجازه ام داده:به انتخاب، به تغییر ، به شوریدن، به" محبت "

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه عزیزم تا وقتی خودت حضور نداشته باشی نمیتونه

مگراینکه پولی چیزی بده طرف این حرکتو براش کنه.... و در ضمن بخشیدن مهریه تو عقدنامه هم قید میشه اگه عقد نامت دستته خیالت راحت.

یه چیزایی ادم میبینه و میشنوه

تو شمال یه عروس و داماد داشتن عقد میکردن مهریه عروس ۱۱۴تا بوده که عاقد تو محضر اعلام میکنه عندالمطالبه  ولی نگو با داماد دست ب یکی کرده عنداالستطاعه نوشته و کسی هم با دقت نخونده دفترچه عقدو میزنه بد یه سال این زنوشوهر حرفشون میشه و مرده میگه برو طلاق بگیر و..‌‌دختره میره دادگاه حق مهرشو بگیره که میبینه بلهههه اقا داماد سرش کلاه گذاشته .ولی تو دادگاه دختره فیلم عقدشو میبره نشون قاضی میده و هم عاقد بازداشت میکنن هم حق مهرشو کامل میگیره....

عزیزم من وکیلم،  تا خودت نباشی شوهرت هیچ کاری نمیتونه بکنه حتما باید خودت باشی و دفترخونه چندبار ازت میپرسه که مطمئنی میخوای ببخشی؟ در ضمن اون تعهد کتبی که بین خودتون نوشتید هیچ ارزش قانونی نداره چون مهر و امضای دفترخونه یا دادگاه نیست و اصلا قانونی نیست و هیج جایی چه شما چه شوهرت اون برگه رو ببرن قبول نمیکنن و ارزشی نداره حتی با وجود اینکه شماها امضا و اثر انگشت زدید، چون مثلا ممکنه یه مردی از زنش به زور یه برگه و تعهدی بگیره یا گولش بزنه یا زن یا مرد تو حالت عادی خودشون نباشن، پس این چیزا اگر در مکان قانونی ثبت نشه هیچ ارزش قانونی نداره و حتما هم باید خودت حضور داشته باشی