2777
2789
عنوان

خیانت همسر

355 بازدید | 22 پست

6ساله ازدواج کردیم تودوران عقد مشکلات زیادی داشتیم میگف منوتامین نمیکردی توخانواده ضدمرد وبیسیاست بزرگ شدم بعد2سال رفتیم زیر یه سقف ی شب ک بحثمون شد گف ذهنم درگیرسکسه همش دیگ بامن تامین نمیشه منم گفتم برو زن،بگیر، ازون شب مدام درگیربهترشدنم شدم روز بروزبهترشدم

خودشم شاهدبودچقدرتغییرکردم 

بعدیه سال ازون بحثمون دیدم پکره رفته توخودش تومهمونی بودیم بهش شک کردم ازش پرسیدم گف چیزی نیس بلاخره از زیر زبونش کشیدم بیرون میگه باکسی بوده اونم گفته یامن یاخانوادت 

ک بهش گفته من خط قرمزم خانواده س

بمن میگه کاری کن عاشقت شم بخدا دارم همه سعیمومیکنم تو تمام این مدت همش حس میکردم داره بم خیانت میکنه بارهابهش گفتم گف بریز دوراین افکارو

وقتی بش اسرارکردم بگوچی شده گف جنبش داری منم گفتم اره

باهاش حرف زدم

اما ی چی داره مخمومیخوره ک چرا من خودم نزدم ب سلیطه بازی نمیدونم چی شده بود ایقدخونسردشده بودم

همش بخودم میگم چی باعث شده ک ب خودش جرات داده بیادتوچشم نگاکنه بگه کارغیرشرع انجام ندادم

همش منت میذاره من نخواستم زندگیمون بپاشه

یعنی تو مجوز دادی بره هر کار میخواد کنه !

به داشته ها،  موقعیت ها و آدم های خوب زندگی ام فکر میکنم .‌به هر چیزی که دنیای من را زیبا و حالم را خوب میکند و میخندم . به روی تمام روزهای خوبی که در راهند و آرزوهای قشنگم که برآورده خواهند شد ...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چرا خیانت انقد زیاد شده ؟همش باعث ترسه 

میشه برا خوشبختی و عاقبت بخیر شدن منو داداشم ی صلوات بفرستین ❤️😍 اگه امضامو دیدی و فرستادی حتما بهم بگو منم برات بفرستم ☺️