2777
2789
عنوان

خانمايى كه سقط داشتيد لطفا بيايد

110 بازدید | 18 پست

من دو ماهه سقط كردم ميخوام اقدام كنم يكم دلشوره دارم، ميشه از تجربه هاتون بگيد، اينكه چندوقت بعد از سقط اقدام كرديد؟ از زمان اقدام چقدر زمان برد تا دوباره باردار بشيد؟ اندفعه بچتون سالم بدنيا اومد؟

من یه سال بد باردار شدم و تا حالا که سالمه

من هرکس درخواست دوستی بده قبول میکنم ولی سوال چرت جواب نمیدم عکس نمیدم قد و وزن نمیگم اگه آقا باشی به ثانیه میفهمم وقتت رو هدر نده

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من ۲سال پیش سقط داشتم بعدش دیگه اقدام نداشتم تا امسال ک میشه ۵ ماه تو اقدامم دکترمم لتروزول داد و hc ...

ايشالا اينماه باردار ميشي، من دارم با گرميجات خودمو تقويت ميكنم، ي قرص هم دكتر به شوهرم داده همه ميگن معجزه گره، اسمش فرتيل من هست

يعني تو اين يكسال همه ش در حال اقدام بودي ولي نميشد؟

نه اقدام نمیکردم چون دکتر گفته بود الان زوده بعد چند ماه از صرافتش افتادم و اصلا دکتر نرفتم که ناخواسته باردار شدم

من هرکس درخواست دوستی بده قبول میکنم ولی سوال چرت جواب نمیدم عکس نمیدم قد و وزن نمیگم اگه آقا باشی به ثانیه میفهمم وقتت رو هدر نده
نه اقدام نمیکردم چون دکتر گفته بود الان زوده بعد چند ماه از صرافتش افتادم و اصلا دکتر نرفتم که ناخوا ...

چقدر خوب، پس اينطوري نبوده كه بعد از سقط بخواي بچه دار بشي ولي نشه، ايشالا كه ني نيتو صحيح و سالم بدنيا بياري

من دوماه بعد سقط اقدام کردم همون ماه هم باردار شدم

خداروشكر، منم ماه ديگه ميخوام اقدام كنم، نميدونم چرا دلشوره افتاده به جونم كه نكنه اينسري زمان ببره و دير باردار شم، آخه رحمم پلي كيستيكه، سري قبلم دكترم ميگفت اينكه با بار اول باردار شدي مثل ي معجزه س

چقدر خوب، پس اينطوري نبوده كه بعد از سقط بخواي بچه دار بشي ولي نشه، ايشالا كه ني نيتو صحيح و سالم بد ...

ممنونم برای شما هم بهترین آرزو رو دارم و پیشنهاد میکنم بعد سقط زیر نظر دکتر باردار شو خواهرم دکترش فهمید بخاطر غلظت خون سقط داشته بهش دارو داد و تحت نظرش گرفته اون هم هنوز بعد یکسال بهش اجازه نداده دارو بخور که دیگه تجربه بد نداشته باشی