من دو ماهه سقط كردم ميخوام اقدام كنم يكم دلشوره دارم، ميشه از تجربه هاتون بگيد، اينكه چندوقت بعد از سقط اقدام كرديد؟ از زمان اقدام چقدر زمان برد تا دوباره باردار بشيد؟ اندفعه بچتون سالم بدنيا اومد؟
من ۲سال پیش سقط داشتم بعدش دیگه اقدام نداشتم تا امسال ک میشه ۵ ماه تو اقدامم دکترمم لتروزول داد و hcg زدم و امروزم ۱۴ پریودم هستش دیگه تا موعدم باید صبر کنم
من دوماه بعد سقط اقدام کردم همون ماه هم باردار شدم
خداروشكر، منم ماه ديگه ميخوام اقدام كنم، نميدونم چرا دلشوره افتاده به جونم كه نكنه اينسري زمان ببره و دير باردار شم، آخه رحمم پلي كيستيكه، سري قبلم دكترم ميگفت اينكه با بار اول باردار شدي مثل ي معجزه س
چقدر خوب، پس اينطوري نبوده كه بعد از سقط بخواي بچه دار بشي ولي نشه، ايشالا كه ني نيتو صحيح و سالم بد ...
ممنونم برای شما هم بهترین آرزو رو دارم و پیشنهاد میکنم بعد سقط زیر نظر دکتر باردار شو خواهرم دکترش فهمید بخاطر غلظت خون سقط داشته بهش دارو داد و تحت نظرش گرفته اون هم هنوز بعد یکسال بهش اجازه نداده دارو بخور که دیگه تجربه بد نداشته باشی
من هرکس درخواست دوستی بده قبول میکنم ولی سوال چرت جواب نمیدم عکس نمیدم قد و وزن نمیگم اگه آقا باشی به ثانیه میفهمم وقتت رو هدر نده