2777
2789
عنوان

خواهشا بیایید بگید علتش چیه؟؟

141 بازدید | 22 پست

سلام خانمای گل نی‌نی سایت😍

خانوما من امروز موعدم بود ولی پری نشدم(البته اینم بگم پری هام چند روز این‌ور و اونور میشه همیشه)

اما ۳ روزِ علایم خفیف پری دارم

علتش چیه؟؟

میتونه بارداری باشه؟؟ آخه خیلی وقته منتظرم 😭😭😭😭

فعلا هم نمیخوام بیبی بزنم چون انقدر بیبی منفی دیدم متنفرم

میخوام بذارم چند روز بگذره

علائم پری و بارداری مشابهه؟؟؟؟؟؟

😍اللهم صل علی محمد و آل محمد 😍 الهی شکرت بخاطر همه چیز😘

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هنو حامله نشدم وگرنه میگفتم بهت😑 هنو شوهرم نکردم😑😑😑😑😑 😂😂😂😂😂

😐🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️

هر آنچه که هنگام عبادت خدا از او می طلبی باور داشته باش که آن را به دست آورده ای.باید طوری رفتار کنی که گویی آن را قبلا گرفته ای....
اگه زیر دلت درد می‌کنه می‌تونه بارداری باشه ولی بازم صبر کن انشالله که بارداری😍😍

مرسی مهربون😘

زیر دلم و کمرم درد میکنه😐

مرسی مهربون😘 زیر دلم و کمرم درد میکنه😐

وای انشالله که نی نیه😍 ببین اگه پری نشدی نی نی بود تو همین تاپیک منو ریپلای کن بزا شاد شم🥳🥰😘

با خدا باش پادشاهی کن بی‌خدا باش هر چه خواهی کن😒⁦🖐️⁩
به دکترم بگی نمیدونه الان ما بدونیم خب تست بزن

زوده برا تست

ولی کسایی که باردار شدن میتونن تفاوت درد پری و بارداری رو بگن😑

زوده برا تست ولی کسایی که باردار شدن میتونن تفاوت درد پری و بارداری رو بگن😑

تا اونجایی ک من میدونم علائمش یکیه من هرماه که قرار پریود شم فک میکنم حامله م 😂😂😂😂هم بعضی وقتا عقب میوفته هم دلم هوس شیرین میکنه هم زیر دلم و پاهام در میکنه هم صبا حالت تهوع دارم 😂😂😂😂😂😂😂

هر آنچه که هنگام عبادت خدا از او می طلبی باور داشته باش که آن را به دست آورده ای.باید طوری رفتار کنی که گویی آن را قبلا گرفته ای....
وای انشالله که نی نیه😍 ببین اگه پری نشدی نی نی بود تو همین تاپیک منو ریپلای کن بزا شاد شم🥳🥰😘

خدا از دهنت بشنوه😘

خسته شدم دیگه از انتظار 😭😭

حتما خبرشو میدم😍دعا کن برام دوست من

خدا از دهنت بشنوه😘 خسته شدم دیگه از انتظار 😭😭 حتما خبرشو میدم😍دعا کن برام دوست من

فدات حتما شماهم مارو دعا کنید ببین فقط استرس نداشته باش خودتو مشغول کن استرس باعث میشه آدم پریود سه⁦☹️⁩

با خدا باش پادشاهی کن بی‌خدا باش هر چه خواهی کن😒⁦🖐️⁩