2777
2789
عنوان

رفلاکس معده و مشکل بلع

3118 بازدید | 15 پست

سلام دوستان.من دومین باره که این تاپیک و میزنم.چندماه پیش ب خاطر مشکل رفلاکس دیسفاژی گرفتم و با دارو و با هزار زحمت و پرهیز خوب شد اما الان دوباره شده همون آش و همون کاسه‌.کسی تجربه ای داره بگه؟من خیلی میترسم از این مشکل با اینکه آزمایش دادم‌هزارتا دکترم رفتم.اما الان ب خاطر محدودیت ها نمیتونم برم‌ پیش پزشکم خیلی نگرانم.چون وزن زیادی کم‌کردم و نمیشه بیشتر از این وزن کم‌ کنم:(

این دستورالعمل خیراندیش و انجام بده. من برای رفلاکس نوزادم انجام دادم نتیجه داد. معده رو گرم میکنه. یک قاشق مربا خوری بارهنگ رو تو یه لیوان عرق نعنا پنج دقیقه بجوشون بعد صافش کن بعد توش عسل بریز بخور. کلا برای معده سرد و رفلاکس این درمانه.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

این دستورالعمل خیراندیش و انجام بده. من برای رفلاکس نوزادم انجام دادم نتیجه داد. معده رو گرم میکنه. ...

راستش خیلیا گفتن اینکارو انجام بدم من از خوردن عرق نعنا میترسم.چون ی بار خوردم نابود کرد معده مو.

راستش خیلیا گفتن اینکارو انجام بدم من از خوردن عرق نعنا میترسم.چون ی بار خوردم نابود کرد معده مو.

عزق نعنا معده رو نابود نمیکنه. احتمالا اونی که خوردی عرق نعنای تقلبی بوده. سعی کن اصلشو پیدا کنی

پسر دوسال و ۷ماهه من همینطوره پنتوپرازول مصرف میکنه خوب بوده تاثیر داشته براش 

من یک قرص آنتی اسید دیگه مصرف میکنم.اما حتی طی مصرف هم دوباره این مشکل ب وجود اومد.دکتر میگه معده ت خیلی عصبیه.

عزق نعنا معده رو نابود نمیکنه. احتمالا اونی که خوردی عرق نعنای تقلبی بوده. سعی کن اصلشو پیدا کنی

دکتر گفت چرا عرق نعنا خوردی.شایدم‌ به قول شما اون عرق نعنا خوب نبوده.

دکترای شیمیایی جاهلانه با طب سنتی دشمنی دارن و میجنگن. شما زیاد جدی نگیر. عرق نعنا برای معده عالیه

واقعا موافقم باهاتون.من به دکتر سنتی مراجعه کردم و شیمیایی هم رفتم برای این مشکلم.خیلی ممنون از وقتتون🙏کاش ی نفر دیگه که بزرگسال هست هم بگه ببینم در همه سنین ی جوره یا ن!

من یک قرص آنتی اسید دیگه مصرف میکنم.اما حتی طی مصرف هم دوباره این مشکل ب وجود اومد.دکتر میگه معده ت ...

عزیزم منم مشکل شمارو دارم بخدا دیگه درمانده شدم احساس میکنم مری تنگ شده شما رفتی آندو؟