2777
2789
عنوان

بیاید هر چ میخواهد دل تنگتون بگید

64 بازدید | 20 پست

حس ششم 

درد دل 😘

نفر بعدی چطور ادمیه 😂 

گپ و گفت 😉

انرژی مثبت 😍😍😍💜

صندلی داغ

و حتا غر😂😎 و هر چه به ذهن مبارکتان میرسدددد💜💛💜💚💙💜💟💓❣💜💚💌❤

🌼❤😎SEPI😎❤🌼پروفمم خودمم 😎با من اشنا بشید با سعادتا...             ممکنه بی ادبی یا انرژی منفی رو جواب ندم اما مطمئن باش جلوی یه حمله رو گرفتم 😂😂😂 و جوابای کوبنده ای دارم دلیل نمیشه با هر کسی قاطی شد 🤗         حالا اونا رو بیخیال خوبای سایت دوستتون دارم😍❤👌😘

برای تاپیکام گزارش میزنید لطفا خواهش میکنم مممممممم

مراحل تبدیل چوب خشک به خرس پاندا از 98/8/10 شروع می شود😄 وزن فعلی 47 وزن هدف 58 😅 تامام راستی باردار نیستم تیکر افزایش وزن و ورزشمه

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

برای تاپیکام گزارش میزنید لطفا خواهش میکنم مممممممم

باشه الان میرم 

🌼❤😎SEPI😎❤🌼پروفمم خودمم 😎با من اشنا بشید با سعادتا...             ممکنه بی ادبی یا انرژی منفی رو جواب ندم اما مطمئن باش جلوی یه حمله رو گرفتم 😂😂😂 و جوابای کوبنده ای دارم دلیل نمیشه با هر کسی قاطی شد 🤗         حالا اونا رو بیخیال خوبای سایت دوستتون دارم😍❤👌😘

سحر 

دلوین 

سللاااممم😉❤

من. این هفته پاره امممممممممم😭😭😭😭 دوتا امتحان سنگین...کنفرانس...فردا هم ارایه مقاله....

موفق باشیییی💜💜 

دعا کن اول پاره نشم....اگه به مرحله بعد رسیدم موفق هم بشم😂😂😂✌✌✌

ن. خیالت راحت 😂

سحر  دلوین  سللاااممم😉❤

سلام سلام................ .............

خدااایاشکرت هوامو داری.......خدایاشکرت تا قبل از 1فروردین 1402 خبرهای خیلی خیلی خوبی بهم میرسه...😍و به ارزوم رسیدم خدایاشکرت
کاشکی نفربعدی من بودم 🤩

حسم میگه  ب وقتش درست میشه 

😍دعای توسل هدیه من بهت 

لغو دوستی ها را همه را زدم .... چون خیلی شلوغ بود کسی کارم داشت بهم بگه بعد در خواست بهم بده .....تا بشناسم ....