2777
2789
عنوان

لگد 😍😀

238 بازدید | 16 پست

لگد نی نی تونو از چن هفته حس کردین😍😍😍😍 ای ننه جااان لطفا همه بگید😍ماچ به کلتون😘

خدایا امشب شب عید جوادالائمه اس  نمیدونم چیشد ک گفتم امضامو عوض کنم شاید به دلم انداختی خدایا تورو به حق فاطمه زهرات تورو به حق زینب کبرا نی نی تو دلیمو سالم بزار تو بغلم  نی نیم عزت منه 😍اللهم صلی علی محمد و آل محمدو عجل فرجهم 🌷ماشالله لاحول و لاقوه الا بالله العلی العظیم 😍                      

از 18 و 19 هفته 

اللهم عجل لولیک الفرج الهی آمین.برای سلامتی و تعجیل در ظهور مهدی فاطمه یه صلوات محمدی پسند بفرست اقارو خوشحال کن تا آقا تو نمازش دعات کنه چی از این بهتر😍🤲🏼 خدا جونم نمیدونم چطور شکرت کنم به خاطر این همه نعمت هایی که به من دادی🤲🏼 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

از 18 و 19 هفته 

ای الهی 😍خدا حفظش کنه

خدایا امشب شب عید جوادالائمه اس  نمیدونم چیشد ک گفتم امضامو عوض کنم شاید به دلم انداختی خدایا تورو به حق فاطمه زهرات تورو به حق زینب کبرا نی نی تو دلیمو سالم بزار تو بغلم  نی نیم عزت منه 😍اللهم صلی علی محمد و آل محمدو عجل فرجهم 🌷ماشالله لاحول و لاقوه الا بالله العلی العظیم 😍                      
نی نی ندارم هنوز😁 ولی عاشق بچم😍😍😍😍

وای من برا بچه کوچیک غش میکنم😍😍😍

منسر دخترم دیر از ۲۴ به بعد 

ای جان😍خدا حفظش کنه

سر دخترم ۱۶ هفتگی حس کردم لگداشو

وای ینی بهترین حس دنیاس😍😍

ای الهی 😍خدا حفظش کنه

ممنون گلم 💕🌹قسمت خودتون

اللهم عجل لولیک الفرج الهی آمین.برای سلامتی و تعجیل در ظهور مهدی فاطمه یه صلوات محمدی پسند بفرست اقارو خوشحال کن تا آقا تو نمازش دعات کنه چی از این بهتر😍🤲🏼 خدا جونم نمیدونم چطور شکرت کنم به خاطر این همه نعمت هایی که به من دادی🤲🏼 

بچه ها میشه برا منم دعا کنین...؟ پنج هفتس باردارم دو روز پیش یه درد عجیب وحشتناک زیر دلم داشتم که اصلا نمیتونستم قدمو باز کنم... در حد ده بیس دیقه.... بعدش خوب شدم...

دعا کنین اتفاقی واسه جنین نیوفته 😔😔😔