2777
2789

تو شهر ما خواستگاری سنتی دیگه خیلی کمه اکثرا دوست پسراشون میرن خواستگاری ک خب رسم هر خانواده فرق داره ولی کار خاصی هم نمیکنن معمولا.. جلسه اول خواستگاری فرمالیته جلسه بعدیم انگشترو اینا میبرن... 

تو سنتی هام هیچی زنگ میرنن اجازه میگیرن بیان, کسی هم ب کسی توهین نمیکنه.. 

اين نشونه بي فرهنگي و بي شعوريه  چجوري ميشه بهشون فهموند🙄

هیچی

من تنها کاری ک کردم دیگه خواستگار راه ندادم

نتیجشم این شد ک مجرد موندم

چون مردم استقبال میکنند و این فرهنگ اشتباه ادامه دار میشه

یادمه ۲۳ سالم بود خواستگار ۳۴ ساله داشتم قبول نمیکردم و میگفتم این اقای ۳۴ ساله سهم ی خانوم همسن و سال خودشه اما الان هر چی دهه شصتیه داره با دهه ۸۰ ازدواج میکنه چرا چون خانواده ها استقبال میکنن بنظر من ک حق الناسه

اگر حس کنم بی ادبی جوابتو نمیدم دیگه، چون شخصیتم اجازه نمیده با هر کسی بحث کنم😊

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تو شهر ما خواستگاری سنتی دیگه خیلی کمه اکثرا دوست پسراشون میرن خواستگاری ک خب رسم هر خانواده فرق دار ...

اسم شهرتون؟

من لره لرستانم  (خرم آباد) با من به زبون دیگه ایی صحبت کنین متوجه نمیشم ⁦❤️⁩یکی از کاربرای نسبتا قدیمی هستم 😁ولی نمیگم کدوم کاربرم😝 
هیچی من تنها کاری ک کردم دیگه خواستگار راه ندادم نتیجشم این شد ک مجرد موندم چون مردم استقبال میکن ...

حق الناس😕

من لره لرستانم  (خرم آباد) با من به زبون دیگه ایی صحبت کنین متوجه نمیشم ⁦❤️⁩یکی از کاربرای نسبتا قدیمی هستم 😁ولی نمیگم کدوم کاربرم😝 
اون هفته پدرشوهره من نمیزاشت خواهرشوهرم و پسره برن تو اتاق حرف بزنن🤣 میگفت اول خانواده ها باید باه ...

خیلیی کار بدیه.اخه شاید دختر پسر از ریخت و طرز حرف زدن  هم حالشون بهم بخوره،حالا این وسط خونواده ها با هم توافق برسن چه فایده داره

دیگه کسی سنتی ازدواج نمیکنه خیلی کم پیش میاد.... 

اگر در تاپیک های مذهبی مخالف نظر من هستی لطفا ریپلای نزن چون نظر من نیست رای و نظر ثقلین هست در مذهب حقهٔ جعفری تفسیر به رای جایی نداره پس شما مخالف ثقلین هستی نه من... امام صادق صلوات الله علیه و آله فرمود دشمنان ما علنی با ما دشمنی ندارن با شیعیان ما دشمن هستن ... اگر دین ندارید آزاده باشید.... برائتی‌ام تا ابد با دشمنان و قاتلین مادرم حضرت زهرا سلام الله علیها دشمنم. در بود و آتش و دود و میخ آهنین و چهل نامرد و یاسی که باردار بود و پهلویی که شکست خانه ایی که هتک حرمت شد مادرم پشت در  ناله زد وای محسنم شهید شد و آقای من مولای من مادرم فریاد زد وا محمداه وا جعفراه وا حمزتا وا علیا وا مهدیا بله آقا جان مادرم پشت در به دادخواهی شما را صدا زد وقتش شده که بیایی چراغ سر قبر زهرا کجایی بیا به پهلوی مادرت قسم بیا نه مادرمان... حضرت زهرا سلام الله علیها مادر تمام غدیری هاست...داغ صورت نیلی چادر خاکی و پهلوی شکستهٔ مادرم تا ابد تا صف محشر قلبم را آتش می‌زند... داغ یاس مطهره هرگز کهنه نمی‌شود... لعن الله علی قوم الظالمین السلام علیک یا مولانا ایها العزیز یا ابانا یا صاحب العصر و الزمان السلام علیکم و رحمة الله و برکاته حیدر کرار حیدر صفدر اسدالله الغالب حبل الله المتین قسیم جنه و النار امین الله فی الارضه صدیق اکبر فاروق اعظم علی بن ابی طالب صلوات الله علیه و آله امیرالمؤمنین است.تمام حجت مسلمانی من حسین بن علی صلوات الله علیه و آله است خیلی سال است از تفتیش عقاید ادم ها گذشته دست بردارید از این تجسس نکوهیده و مذمت شده...اگر سر عقیده من و امضام بحث میکنی و کامنت میذاری من جواب نمیدم چون الان زمان گلیم خانه بودن است چون به دستور مولام عمل میکنم السُّكوتُ على الأحمَقِ أفضَلُ (مِن) جَوابِهِ. چون به حدیث رئیس مذهب جعفری ایمان دارم خدارا شکر که دشمنان ما را از احمق ها آفرید..
خیلیی کار بدیه.اخه شاید دختر پسر از ریخت و طرز حرف زدن  هم حالشون بهم بخوره،حالا این وسط خونواد ...

چمیدونم والا

جوگیر شده بود🙈😅

کاش منم امسال ازدواج کنمو برم خونه بخت ۳۳ سالمه خیلیییی تو شرایط سختیم 

ان‌شاءالله عزیزم

اگر در تاپیک های مذهبی مخالف نظر من هستی لطفا ریپلای نزن چون نظر من نیست رای و نظر ثقلین هست در مذهب حقهٔ جعفری تفسیر به رای جایی نداره پس شما مخالف ثقلین هستی نه من... امام صادق صلوات الله علیه و آله فرمود دشمنان ما علنی با ما دشمنی ندارن با شیعیان ما دشمن هستن ... اگر دین ندارید آزاده باشید.... برائتی‌ام تا ابد با دشمنان و قاتلین مادرم حضرت زهرا سلام الله علیها دشمنم. در بود و آتش و دود و میخ آهنین و چهل نامرد و یاسی که باردار بود و پهلویی که شکست خانه ایی که هتک حرمت شد مادرم پشت در  ناله زد وای محسنم شهید شد و آقای من مولای من مادرم فریاد زد وا محمداه وا جعفراه وا حمزتا وا علیا وا مهدیا بله آقا جان مادرم پشت در به دادخواهی شما را صدا زد وقتش شده که بیایی چراغ سر قبر زهرا کجایی بیا به پهلوی مادرت قسم بیا نه مادرمان... حضرت زهرا سلام الله علیها مادر تمام غدیری هاست...داغ صورت نیلی چادر خاکی و پهلوی شکستهٔ مادرم تا ابد تا صف محشر قلبم را آتش می‌زند... داغ یاس مطهره هرگز کهنه نمی‌شود... لعن الله علی قوم الظالمین السلام علیک یا مولانا ایها العزیز یا ابانا یا صاحب العصر و الزمان السلام علیکم و رحمة الله و برکاته حیدر کرار حیدر صفدر اسدالله الغالب حبل الله المتین قسیم جنه و النار امین الله فی الارضه صدیق اکبر فاروق اعظم علی بن ابی طالب صلوات الله علیه و آله امیرالمؤمنین است.تمام حجت مسلمانی من حسین بن علی صلوات الله علیه و آله است خیلی سال است از تفتیش عقاید ادم ها گذشته دست بردارید از این تجسس نکوهیده و مذمت شده...اگر سر عقیده من و امضام بحث میکنی و کامنت میذاری من جواب نمیدم چون الان زمان گلیم خانه بودن است چون به دستور مولام عمل میکنم السُّكوتُ على الأحمَقِ أفضَلُ (مِن) جَوابِهِ. چون به حدیث رئیس مذهب جعفری ایمان دارم خدارا شکر که دشمنان ما را از احمق ها آفرید..
حق الناس😕

دلم به شدددت برای هوای دلچسب خرم آباد تنگ شده 

برا خیابونای یه طرفش حتی 

برا باروناش 

برا درختای تو هم رفته مطهریش 

حتی برای بروجرد 

برا ول چرخیدن تو شهداش 

خیییلی😞  

رزیدنت پرتلاش جراحی زنان و زایمان👌🏻💪🏻💪🏻💪🏻😎
خب این توهین نیست  چون شماهم وقتی پسر میاد کلی سوالات مختلف از وضع مالی و کار و همه چی میپر ...

ن این توهینه میددنی چرا

چون اگر دختر پوستش سفید نباشه معمولا نمیخوان

چون اگر دختر پدر نداشته باشه نمیخوان و ....

برا پسرا هم همینه تو خواستگاری ولی ن در مورد ظاهرشون بیشتر در مورد شغلشونه ک  اونم توهینه ولی ن تا این حد

شاید برای گذشته توهین نبوده ولی بنظر من در فرهنگ و جامعه الان توهین حساب میشه این چیزا

اگر حس کنم بی ادبی جوابتو نمیدم دیگه، چون شخصیتم اجازه نمیده با هر کسی بحث کنم😊
کاش منم امسال ازدواج کنمو برم خونه بخت ۳۳ سالمه خیلیییی تو شرایط سختیم 

دعای ۷سلام رو سرچ کن توی گوگل و با زعفرون و گلاب تو کاسه چینی بنویس و باهاش شربت درست کن موقع تحویل سال بخور ب نیت ازدواج.شک نکن که بزودی زوووود خواستگار خوبی برات پیدا میشه و ازدواج میکنی.بسیار مجرب هست و تجربه شده زیاد

البته از اینور اونور شده بشنوم مثلا مادرا دنبال دختر خیلی خوشگل واسه پسرشونن چون پسره گفته مثلا خوشگل باشه حتما یا چشاش رنگی باشه یا قد بلند باشه.. یبارم شنیدم یه بیشعوری گفته بود ممه هاش کوچیک نباشه!! حالا جالبه خود این پسرا نه تنها ظاهر خاصی ندارن بلکه حداقل وضع مالی موقعیتی چیزی هم ندارن ک ادم بگه ازین جهت انقدر اعتماد بنفس داره یارو!!! 

ولی خب در نهایت خواستگاری سنتی همینه دیگه اول ظواهر دخترو پسر چه قیافه و هیکل چه وضع مالی بعدم میرن نهایت چند جلسه صحبت میکنن ک مثلا همو بشناسن ولی عمرا اینجوری شناخت بدست نمیاد... این مدل خواستگاری دیگه واقعا جوابگوی جوونای امروزی نیست واقعا...