2777
2789
عنوان

بگین چیکار کنم

174 بازدید | 11 پست

خانم ها من شوهرم و خونوادش مذهبی البته شوهرم خودشو جلوی مردم میکشه ک بگه من مذهبی ام 

ولی تو خونه فیلمای غیر مجاز نگاه میکنه و میاد سراغ من در حالی که من خودم از جذابیت یه زن چیزی کم ندارم 

خیلی در عذابم چندین بار تاحالا بحثمون شده و من حتی بخاطرش کتکم خوردم ازش اما بی فایدس

همیشه نگاه نمیکنه گاهی اوقات توخدا بگین چیکار کنم شرایط مشاوره رفتن و ندارم چون قبول نداره😔

السلام علی الحسین و علی علی بن الحسین و علی اولاد الحسین وعلی اصحاب الحسین وعلی ابوالفضل الحسین  
اگر گیر بدی فیلم گذاشتن و نمیزاره کنار فقط نمیزاره دیگه تو بفهمی دیده 

متوجه منظورت نشدم میشه توضیح بدی

السلام علی الحسین و علی علی بن الحسین و علی اولاد الحسین وعلی اصحاب الحسین وعلی ابوالفضل الحسین  

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

متوجه منظورت نشدم میشه توضیح بدی

یعنی اون به دیدن فیلما معتاد شده اگر با دعوا بخوای کارتو پیش ببری مخفیانه این کارو انجام میده باید روش دیگه ای برای حلش انتخاب کنی 

منطق هایی که هیچ منطقی پشت آنها نیست...                   اسکاچ سایت هستم❤

عزیزم باید ببینی دیدن این فیلما روش تاثیر داره یانه!مثلا شوهرمن  میدونم اهل خیانت و هرزگی و...نیست!ولی اگ میبینه و کاری نمیکنه و ب حرفت نیست ولش کن خودش گناه میکنه.تو فقط چیزی براش کم نزار و کم کم بکشونش سمت خودت

یعنی اون به دیدن فیلما معتاد شده اگر با دعوا بخوای کارتو پیش ببری مخفیانه این کارو انجام میده باید ر ...

چیکار کنم اخه راهی بلد نیستم اتیش میگیرم وقتی میبینم اونا رو نگاه میکنه

عزیزم باید ببینی دیدن این فیلما روش تاثیر داره یانه!مثلا شوهرمن  میدونم اهل خیانت و هرزگی و...ن ...

اره میدونم همه فکر و ذکرش خونوادشه بچهاشه ولی وقتی میاد کنارم فک میکنم با یاد اونا پیش منه یا منو با اونا مقایسه میکنه خیلی کلافه میشم

با دعوا درست نمیشه باید سیاست داشته باشی و یه زبون چرب و نرم😁😁 

اخه منم میخوام برم هی قوربون صدقش برم و اینا بعد میبینم خودم دختر خوبی ام اون بد حرصم میگیره

اره میدونم همه فکر و ذکرش خونوادشه بچهاشه ولی وقتی میاد کنارم فک میکنم با یاد اونا پیش منه یا منو با ...

ول کن بابا،فکرشو ک دیگ نمیشه عوض کرد!!مهم اینه ک اهل خیانت نیست و دوستت داره😊

ول کن بابا،فکرشو ک دیگ نمیشه عوض کرد!!مهم اینه ک اهل خیانت نیست و دوستت داره😊

اره واقعا چه دوره زمونه بدی شده

مرررسی عزیزم از راهنماییت🌹🌹🌹