2777
2789
عنوان

بارداری

65 بازدید | 8 پست

سلام من چند ماهه اقدامم این ماه الان یه هفته مونده به موعدم از دیروز حالت تهوع دارم نمیتونم زیاد غذا بخورم بنظرتون میشه برای بارداری باشه یا زوده هنوز؟؟؟

من ک قبلش فقط دردسینه داشتم ویبوست شدید. ک تعحب کرده بودم از یبوست.چون هیچوقت یبوست نمیشدم بعدفهمیدم ...

منم سینم درد می‌کنه و سنگین شده می‌تونه از نزدن سوتین باشه ؟یا بارداری ❤️

خدایا شکرت که منو همسرم تا عید مامان بابا میشیم خودت قولشو بهم دادی مطمئنم نمیزنی زیر قولت🤲 این خواسته من به صلاح نبود و من قبل عید مامان نشدم خیلی گریه کردم ولی😭 دوباره سرپا شدم و از خدا خواستم سال 1402 بهم فندوقموو بده 🤲❤️ شمام سه صلوات برای سبز شدن دامن من و خواهرم بفرستید 🌹🌺تا بیام بگم باردار شدیم 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میتونه از بارداری باشه

خدا کنه😘❤️

خدایا شکرت که منو همسرم تا عید مامان بابا میشیم خودت قولشو بهم دادی مطمئنم نمیزنی زیر قولت🤲 این خواسته من به صلاح نبود و من قبل عید مامان نشدم خیلی گریه کردم ولی😭 دوباره سرپا شدم و از خدا خواستم سال 1402 بهم فندوقموو بده 🤲❤️ شمام سه صلوات برای سبز شدن دامن من و خواهرم بفرستید 🌹🌺تا بیام بگم باردار شدیم 
من هیچ علائمی جز این ندارم  

توکل بخداعزیزم.انشاالله ک بارداری. من هرماه ک منتظر بارداری بودم نمیشدم ماهی ک بیخیال شدم وگفتم انگارقسمت من بچه نیست دقیقا همون ماه باردارشدم. اخه من یه سقطم قبلش داشتم .هرچی بیخیالترباشی بهتره

توکل بخداعزیزم.انشاالله ک بارداری. من هرماه ک منتظر بارداری بودم نمیشدم ماهی ک بیخیال شدم وگفتم انگا ...

اتفاقا منم این ماه کامل خودمو بیخیال گرفتم اصلا بهش فکر نمیکنم اما از دیروز حالم بده