2777
2789

بش گفتم نمیتونم بهت اعتماد داشته باشم آخه بیراهم نگفتم واقعا هوله خب میدونم اونم برگشت گفت من دوست دارم ولی لیاقتتو ندارم بیا دوست بمونیم اگه دوس داشته باشی🫥😂منم گفتم تو همونی نبودی ک قبلا میگفتی من نمیتونم با کسی ک دوسش دارم دوست باشم چون نمیتونم تحمل کنم ببینم با شخص دیگه ایه گفت خب تا وقتی ک آدم مورداعتمادتو پیدا نکردی دوست میمونیم بعدش دیگه خودم بهت پیام نمیدم😐واقعا این نوع پسرا غیرت ندارن ینی؟ چشون شده خدامرگشون بده

...

🤣🤣🤣🤣بهش میگفتی چیه کیس بعدیت تو راهه؟ولش کن بابا بزن بلاکش کناینا هم اسکلن هم فکر میکنن بقیه مثل ...

احتمالا هست خب ک اینطوری گفت نمیدونم بدبخت خدازده این چی بود گف ولی بی غیرتیشو جار زد

...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

احتمالا هست خب ک اینطوری گفت نمیدونم بدبخت خدازده این چی بود گف ولی بی غیرتیشو جار زد

خدا بهت رحم کرد فهمیدی چه ادمیه

وگرنه یه عمر گیرش بودی

کسی که این اخلاقای مسخره و سمیو داره بهتره بزاریش کنار

غیر مستقیم گفته دوستت نداره حالا باور کردنش با خودت

اگه میبینید حرفام با تاپیکام همخونی نداره بخاطر اینه که اطرافیان و دوستان گاهی ازم میخان سوالاشونو تو نینی سایت بزارم، پس هی نیاین بگین توکه مجردی چرا تاپیک بیبی چک و تیتر بتا داری😕😂

سر چی بحث کردید؟

سر شک سر اینکه ذاتا ادم متعهدی نیست اینو اکسشم جلوروی خودش بهم گفت و راجب گذشتشم ب من دروغای زیادی گفته بود به من گفته بود فقط قبلنا با یکی بودم لو رفت با صدتا بوذه

...

نمیدونم تا قبل دعوامون استوری عاشقانه گزاشته بود برام کلیپ عاشقانه همش قپی قمپز بعدش بحثمون شد اینو ...

من حقیقتو گفتم دیگه حالا خوددانی

اگه میبینید حرفام با تاپیکام همخونی نداره بخاطر اینه که اطرافیان و دوستان گاهی ازم میخان سوالاشونو تو نینی سایت بزارم، پس هی نیاین بگین توکه مجردی چرا تاپیک بیبی چک و تیتر بتا داری😕😂