2777
2789
عنوان

بخدا مریضی اعصاب گرفتم

592 بازدید | 61 پست

تو زندگیم با شوهرم کوووچکترین مشکلی ندارم ولی کافیه برم خونه پدرشوهرم خداشاهده اولا عین پدر مادرم دوسشون داشتم میگفتم شوهرم ادم خوبیه بخاطر اینست که خوب تربیتش کردن دیدگاهم خوب بود بهشون ولی آنانند مشکل تراشیدن برامون انقد سر همه چیز باهامون دعوا کردن ومابرای احترا چیزی نگفتیم ریختم تو خودم الان بدنم موقع استرس و بحثشون میلرزه دیشب تولد شوهرم بود یه کیک خریدم دونفره بخوریم یهو دوست همسرم باخانومش سرزده اومدن خونمون ما بخاطر کرونا کسی رو دعوت نکردیم حتی بدون عروسی اومدیم خونه خودمون خلاصه امروز یه تکه کیک بردیم برا پدر مادر شوهرم وقتی وارد شدیم سلام دادیم جواب منو ک کلا ندادن نگاهم نکردن من با پررویی گفتم مادرجون کیک اوردم براتون گفت بردار ببر بده به همونایی که دعوت میکنی برو باهمونا خاله بازی کن پدرشوهرم داد و بیداد برید بیرون بیرونشون...ما و برادر شوهرم تو دو طبقه هستیم که مال پدرشوهرم امروز گفت از اونم برید بیرون برادرشوهرم اینا همییییشه هرکی میاد و میره میرن به پدرشوهرم اینا آمار میدن بخدا خسته شدم الانم دارم میلرزم اعصابم خرابه بقران دیوونه شدم 

خودم روانشناسی خوندم ولی هیچکدوم از راها بهشون جواب نمیده خیلی زور گوهستن میگن زنت داره تو رو از ما میبره پس از خونم برید بیرون 

روانشناسی 💟خدایا شکرت بابت فندق توی دلم❤ ..التماس دعا...

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

با شوهرت صحبت کن

یا خونه رو جدا کنه یا خودت یه فکر جدی کن

اللهم احفظ قائدنا و حبیب قلوبنا و نور اعیینا نائب المهدی امامنا الخامنه ای حتی یصل فرج مولانا المهدی عجل الله تعالی فرجه الشریف.  ماتَـرَکْناکَ_یابـن_الْحُـسـَـین

میگه شما مهمون دعوت کردین ما غریبه ایم و شما بیشعوریت درحالی که اونا(دوست همسرم) خودشون اومدن ما دعوتشون نکرده بودیم اصلا خونه خودمه به کسی چه ربطی داره!قبلاً گفته بود مهمونی نمیریم بخاطر کردنا اونوقت اینور میگه چرا دعوتمون نکردین ۸تا بچه ان منم دوتاخواهر دارم تو خونه چجوری بااین کرونا جاشون بدم 

عزیزم اونا اخلاقشون مشخصه  همسرت باید دانا باشه و شما رو حمایت کنه

خداروشکر شوهرم حمایت میکنه ولی اونا حرف خودشونو میزنن

میگه شما مهمون دعوت کردین ما غریبه ایم و شما بیشعوریت درحالی که اونا(دوست همسرم) خودشون اومدن ما دعو ...

سو تفاهم صد در صد پیش میاد و اونا قانع نمیشن

چون ذهنیتشون اینه که شما دوستشون ندارین

میشد فقط اونا رو بگی خوشحال میشدن. و بگی کس دیگه رو نمیگم

شایدم یه روز بشه بین همه زنهای این شهر.....تو رو ببینم و آروم بگیره این دل تنگ....