فرشم خیلی کثیفه تابستون باید میشستم ولی چون الان اسباب کشی دارم نشستم تا الان میخام یه جا بدم خیالم راحت باشه پر لک چایی و غذاست اگ جای خوبی میشناسین و امتحان کردین معرفی کنید لطفا
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
قالیشویی فرمانیه عالیه خیلی ممنونم امروز فرشهای من رسید به بهترین نحو شستشو شده بود .با اینکه شاغل بودم هم همکاری لازم برای سرویس دهی با من را داشتند .کیفیت شستشو هم واقعا عالی بود با خیال راحت میتونید بهشون اعتماد کنید امیدوارم بقیه کاربران هم راضیت داشته باشن ۲۲۴۶۲۴۰۰
قالی شویی پایدارفرشام ماشینی ابریشمیه دوساله هست خریدمشون برام مهم بود که کجابدم برام بشورن هم تمیز باشه و هم خراب نکنن یکی از دوستانم قالیشویی پایدار رو معرفیکرد و گفت چندساله باهمین قالیشویی کارمیکنه منم وقتی دادم بهشون وبرام اوردن فوقلعاده تمیز و بدون مشکل بود خیلی راضیم ازکارشون سرموقعم بهم تحویل دادن شمارشو من الان فاکتورش ندارم ولی تو سایتش هست
ماخودمون درنهایت دادیم قالیشویی الهیه گفتن بایدباشامپو شسته بشه واینا خلاصه ازقیمتی ک گفتن بودن یه کم بالاترگرفتن ولی واقعاتمیزشده بود وتحویلش به موقع بود.همه جا تهران اگه اشتباه نکنم شعبه دارن شماره ای که من تماس گرفتم اینه .