2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چه قشنگ تعریف کردینااا😁

چون اینا رو خیلی دوست داشتم

صبح با کاپشن 

ظهر با تیشرت

شما بارون های اسیدی و سیاه بعد از حمله عراق به کویت رو یادته

چاهای نفت میسوخت و بارون های سیاه میومد

فکر کنم اوايل دهه 70

از همون موقع کلا اقلیم عوض شد و ریز گردها شروع شد 

من معلم هستم، درد فهمیدن و فهماندن و مفهوم شدن همگی مال من است. 
راسته که اونجا کار زیاد پیدا میشه؟ 

آره و واقعا کار آزاد پول زیادی داره چون شدیدا شهر پررفت و آمادی هست،،کارهای شرکتی هم تقریبا راحت گیر میاد اگ یخورده آشنا داشته باشی،،ولی خب اونجا سیب زمینی بفروشی هم درآمدت بیشتر از یه کارگر شرکت درمیاد،،اونجا جوری هست ک میبنی لر عالی عربی حرف میزنه و یا حداقل عربی میفهمه و عرب هم همینطور راحت فارسی حرف میزنه،،

آره و واقعا کار آزاد پول زیادی داره چون شدیدا شهر پررفت و آمادی هست،،کارهای شرکتی هم تقریبا راحت گیر ...

خیلیییی خوبه😍

به نظرت اگه بخوام اونجا توی آژانس های مسافرتی کار کنم میتونم؟ 

مرسی😂🤦‍♀️

خواهش😂😂😂کار چی باشه؟؟ مثلا کار آزاد خب همه میتونن انجام بدن ولی شرکتی اگه پارتی باشه اره وگرنه نه مثلا ما یکی از فامیلامون باباش و داداشش شرکتی بودن ولی بازم پسرشونو نتونستن ببرن اونجا

گاهی هزار دوره دعا بی اجابت است...گاهی نگفته قرعه بنام تو میشود🌿
آره و واقعا کار آزاد پول زیادی داره چون شدیدا شهر پررفت و آمادی هست،،کارهای شرکتی هم تقریبا راحت گیر ...

بختیاری هاشون چطورن؟اخلاق و رفتارشون و زبانشون فارسیه یا فقط باسوادهاش فارسی میفهمن؟