2777
2789

سلام خانوما کیت من از ۱۷ پری پررنگ شد و الان سه روزه پشت هم پررنگ منم اقدام میکنم اما میخام بدونم طبیعیه؟پهلوی راستمم تیر میکشه 

کسی اینجوری اقدام کرده و باردار شده؟؟؟؟؟

تعداد رای : 5
نظرسنجی
باردارشدم
4
80%
باردارنشدم
1
20%
یکاللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم برای حاجتم بفرستید

من کیت نزاشتم ولی ۱۵پریودم درد تخمدان داشتم وازاون موقع به این ور زیر دلم درد گرفته حالت پریودی نیس انگار منقبض میشه الانم۱۷پریودمم

روزهامیگذرند...ومن هرروز دنیارا بیشترمیشناسم...عاقل ترمیشوم ومحتاط تر...دیگرکمتر رویامیبافم...دیرترآدمهارا باورمیکنم...کمتراز زشتی ها تعجب میکنم...بیشتراحساساتم رانادیده میگیرم...روزهامیگذرندومن هرروز،بیشترازدنیای سادگی ام فاصله میگیرم...

پهلوتم تیر می کشه از علائم تخمکگذاریه 

من دوره هام ۳۰ روزه بود ۱۶-۱۷ تخمکگذاریم بود

بارداری دوممو ۱۷ هفته متوجه شدم 😍چون پسر کوچولومو شیر میدادم پری نمیشدم ❤️رفتم سونو به هوای ۵-۶ هفته ، بهم یه موجوده کامل که داشت دست و‌پا می زد نشون داد، ❤️❤️یه ناخواسته ی خواستنی ❤️❤️❤️کوچولوی اولم ۱۵ اذر به دنیا اومد این یکیم دکتر ۱۶ اذر تاریخ داد 😍😍😍 اگه معجزه نیست پس چیه؟؟؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

پهلوتم تیر می کشه از علائم تخمکگذاریه  من دوره هام ۳۰ روزه بود ۱۶-۱۷ تخمکگذاریم بود

همین طوریم مث شما هرشب اقدام کنم باردار میشم ؟؟؟

من کیت نزاشتم ولی ۱۵پریودم درد تخمدان داشتم وازاون موقع به این ور زیر دلم درد گرفته حالت پریودی نیس ...

من درد دارم

همین طوریم مث شما هرشب اقدام کنم باردار میشم ؟؟؟

بله

بارداری دوممو ۱۷ هفته متوجه شدم 😍چون پسر کوچولومو شیر میدادم پری نمیشدم ❤️رفتم سونو به هوای ۵-۶ هفته ، بهم یه موجوده کامل که داشت دست و‌پا می زد نشون داد، ❤️❤️یه ناخواسته ی خواستنی ❤️❤️❤️کوچولوی اولم ۱۵ اذر به دنیا اومد این یکیم دکتر ۱۶ اذر تاریخ داد 😍😍😍 اگه معجزه نیست پس چیه؟؟؟
من درد دارم

رحمت درد نداره؟

روزهامیگذرند...ومن هرروز دنیارا بیشترمیشناسم...عاقل ترمیشوم ومحتاط تر...دیگرکمتر رویامیبافم...دیرترآدمهارا باورمیکنم...کمتراز زشتی ها تعجب میکنم...بیشتراحساساتم رانادیده میگیرم...روزهامیگذرندومن هرروز،بیشترازدنیای سادگی ام فاصله میگیرم...
حالا اگه هر شب انجام دادي عيب نداره بي خيال بسپر به خدا ...ولي بايد يك شب در ميان باشه

باشه امشب ینی نداشته باشم دیروز ظهر داشتم؟