2777
2789

من آره، یه خانم روحانی متوجه شد حتی داشتم باهاش حرف میزدم گفت که یکی الان پیشته گفتم نه بابا تنها گفت نه جن پیشته و چند تا نشونه گفت و درست بودش

خدایا شکرت به خاطر تموم داده ها و نداده‌هات  

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دوست عزیز،اثر گذاری سحر و جادو زمانیست که شخص کنترلی روی ذهن نیمه هشیار نداشته باشه و میتونه اثر تلقین هم باشه

من در اطرافم مشاهده کردم بله،راه حلش همینه که گفتم و دعا واکن تنها مسئله رو پیچیده تر میکنه

اصلا گره میفته ناجور سنگینی تو خاب گاهی کلا اذیتی خیلی نشونه ها داره انشالله پیش نیاد برا کسی

اگه وقت داشتی لطفا ی نگاهی به تاپیک افسردگیم بنداز نمیدونم چرا همش شک دارم که کسی سحرو جادو کرده نمیدونم شاید نباشه اما شک دارم

اگه وقت داشتی لطفا ی نگاهی به تاپیک افسردگیم بنداز نمیدونم چرا همش شک دارم که کسی سحرو جادو کرده نمی ...

حالا شما ذهنتو خالی کن انرژی منفی رو دور کن

و بگو فقط حسای خوبو جذب میکنی

افسردگی چندتا راه کار دارم در عالم واقعی میخای؟

من الان نمیتونم بخونمش ببخشید

برا خاهرم و من یه صلوات بفرستید ممنون
اون نشونه ها چی بود ـ فقط یادت نره کار شوهرم شیفتیه و من گاهی شبا تنهام 😂😂😢

توی زندگی خودم بود و اتفاق هایی که برام افتاده بودش، یبار داشتم با دوستم وییس میدادیم تو وات توی شب، یه دفعه دوستم گفت وای چرا صدات وحشتناک شده وای نمیدونی صدامو گوش دادم یه صدای وحشتناکی بود، به خانمه گفتم گفت بله میدونم

خدایا شکرت به خاطر تموم داده ها و نداده‌هات