2777
2789
عنوان

دلم گرفته.شوهرم باهام سرده

1489 بازدید | 43 پست

باشوهرم قهرم

یه هفتس رابطه نداشتیم، دیشب دخترم خوابید منم یه تاپ و شورت قشنگ پوشیدم رفتم پیشش 

گفت اععع امشب که نمیخواستیم رابطه داشته باشیم 

من هیچی نگفتم،گفت خب حالا چون تو اماده شدی باشه.

بهم برخورد 

اومدم لباسمو عوض کردم گرفتم خوابیدم اصلا نگفت چی شد رابطه میخوام و ... 

اینم بگم من یه دختر ۱۸ماهه دارم   ناخواسته ۴ماهه که باردارم 

خدایا حال دلمو خوب کن..... بچه هامو به تو میسپارم.بهترین رو برام رقم بزن خدا جونم.

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

چرا این همه با من سرده؟؟؟؟؟؟  چرا میلی نداره؟

به خاطر وجود بچه کمتر پیششی مثل سابق نیست رابطه اینجوری می‌کنه

بیشتر برو سمتش

واسه این چیزا کنار نکش

چه اشکال داره پیش قدم شی

شایدم یه روز بشه بین همه زنهای این شهر.....تو رو ببینم و آروم بگیره این دل تنگ....

اومدن یه بچه ی دیگه وقتی براش برنامه ریزی نکرده بودین فشار روانی زیادی داره هم برای شما هم برای همسرتون ، به نظرم سعی کنین باهاش حرف بزنین نه اینکه گله کنین بگین دلم تنگ شده برای روزایی که بهم نزدیک تر بودیم و این چیزا 

خدایا خیلی دوستت دارم میدونم که تو هم دوستم داری 😘😘😘 مامان عزیزم دلم برات تنگ میشه تا همیشه کاش وقتی بودی بیشتر بهت میگفتم دوستت دارم بهت میگفتم قدرتو میدونم برام عزیزی ، خدایا حالا که اونجا پیش توئه از طرف من ببوسش😞

وای خیلی بده آدم اینجور موقع ها زایع بشه . اصلا لباستو عوض نمیکردی میگفتی دلم خواست اینجوری بپوشم ربطی به رابطه نداره

آرزو میکنم یکیو داشته باشین وقتی فهمید دوسش دارین ، بیشتر عاشقتون بشه :)

اخی عزیزم شرایطتت سخته هم‌بارداری هم نی نی داری 

تو بارداری بعضی مردا دوس ندارن رابطه رو وقتی زن شکمش بزرگ میشه انگار سختشونه شوهر منم‌نسبت به قبل بارداریم خیلی سرد شده از لحاظ رابطه ولی مهم نیست همین ک شب کنار هم‌میخوابیم با محبت کافیه 

امید زندگیم دوقلوهام😍