2777
2789

کدوم پیج بچه خوشگل ک واقعا ادم دوس داره مرتب بچه رو نگاه کنه هم خوشگله هم شیرین زبون  خودم ناتالی و نورا رو خیلی دوس دارم زیباترین و خاصترین بچه های پیج هستن

💙ماشاءالله لا حول ولاقوت الا بالله العلی العظیم💙 به دعاتون خیلی محتاجم💙

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

روژمان 😍 یه پسر کوچولوی تپلی و خیلی شیرینه.

البته دنبال نمیکنم ولی تو اکسپلور که میاد گاهی نگا میکنم فیلمهاشو؛ در کل با این استفاده ابزاری از بچه‌ها مخالفم

احترام به عقاید یعنی من به محدودیت‌هایی که برای خودت گذاشته‌ای احترام بگذارم نه به محدودیت‌هایی که می‌خواهی برای من بگذاری!
السانا خیلی وقته پیگیرش نبودم ولی :))

من تا حالا نشنیدم اسمشو و عکساشو ندیدم ولی کنجکاو شدم برم ببینم😊

روژمان 😍 یه پسر کوچولوی تپلی و خیلی شیرینه. البته دنبال نمیکنم ولی تو اکسپلور که میاد گاهی نگا میک ...

اره روژمان هم گاهی میبینم 

من سرگرمیم تو اینستا بیشتر دیدن بچه های کوچولو و خوشگلن روحیه میگیرم

من چند تا پیج که به نظرم جذابن رو دنبال می کنم، مثل فرهمند علیپور، محمدعلی جنتخواه، صدرا محقق، ardam_ali, virauniversity, علیرضا امتیاز، دکتر کِی و یه چند نفر دیگه. پیج های خیاطی و دکوراسیون داخلی. حوصله ندارم روزمره زندگی دیگران رو دنبال کنم. سلیقه ای هست دیگه. 

آنتن‌هایی که هست صداها را از ریشه‌های درخت که در آب جوش بگذارند صدای هیاهو هست.