2777
2789
عنوان

درد زایمان طبیعی و اپیدورال

2358 بازدید | 107 پست

سلام خانوما من ۳۹هفته و ۱روزمه خواستم بپرسم درد زایمان تا ۴یا۵سانت چقدره؟؟قابل تحمله؟؟

و ممنون میشم اگه از زایمان اپیدورال تجربه ای دارین بگین.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم بدن افراد باهم فرق داره من که برا هردوتا بچم 8 ساعت درد کشیدم تا به دنیا اومدن البته 2 ساعت آخرش خیلی افتضاح بود ولی حتی درد کشیدنشم شیرینه

آجیا واسه پسرم دعا کنید مشکلش رفع بشه خیلی حالم خرابه 😥😥😥 دعا کنید ناامید نشم 🙏🙏🙏خدا بچه سالم و صالح نصیبتون کنه 😭😭😭🌹🌹🌹🌹
میزان درد و آستانه تحمل درد هر کس متفاوته تو معاینه چقد باز شده بود دهانه رحمت؟ اولیه؟

میگم حتما باید بریم معاینه؟من تو ۳۸هفتم.۳۸ تموم برم ؟

نی‌نی قشنگم امیدوارم بااومدنت.خیر برکت و خوشحالی برای منو باباییت داشته باشه عزیزدلم.لطفای صلوات برای سلامتی پسرم بفرستید.
خیلیا زایمان میکنن ولی به خاطر دردش پشیمون میشن که سزارین نکرنن

سزارین هم درداش بعد عمل شروع میشن.

نی‌نی قشنگم امیدوارم بااومدنت.خیر برکت و خوشحالی برای منو باباییت داشته باشه عزیزدلم.لطفای صلوات برای سلامتی پسرم بفرستید.
عزیزم بدن افراد باهم فرق داره من که برا هردوتا بچم 8 ساعت درد کشیدم تا به دنیا اومدن البته 2 ساعت آخ ...

جالبه خواهر شوهرای من بیشتر از یه ساعت درد نمیکشن خیلی زود وراحت طبیعی میارن