2777
2789
عنوان

بچه ها میشه کمکم کنید

133 بازدید | 17 پست

بچه ها من امروز متوجه شدم همسرم خود ارضایی میکنه...به روش آوردم انکار کرد اما مطمئنم این کارو میکنه...به نظرتون باید چکار کنم 😭 دیگه به روش بیارم؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

با يه مشاور جنسي مشورت كن ..بهترين راهش همينه 

کنار من آدم خیلی سردی هست...شاید دو ماه یکبار هم رابطه نخواد...خودم حدس میزدم ی جوری خودشو تخلیه میکنه اما میگفت نه...صد بار بهش پیشنهاد مشاوره دادم و قبول نکرده و گفته تو زیاده خواهی و من نرمالم تا امروز که دیدم بله 

ن دیگه هرچقدربگی اون انکارمیکنه فقط بایددوباره نچشوبگیری.چیشددیدی؟

اتفاقی دیدم...خیلی بهش اعتماد داشتم...کنار من آدم سردی هست...همش بهونه اش هم خستگی و ضعف بود منه ساده هم باور کردم 😭😭😭البته میدونستم تو دوران مجردی هم خود ارضایی میکرده اما میگفت با ازدواج ترکش کرده

کنار من آدم خیلی سردی هست...شاید دو ماه یکبار هم رابطه نخواد...خودم حدس میزدم ی جوری خودشو تخلیه میک ...

اين مسئله مهم و جديه 

بهش بگو رابطه و زندگي كنارت برام مهمه و من دوست دارم و برات احترام زيادي قائلم بخاطر همين قهر نميكنم برم خونه بابام و زندگيمو بهم بزنم و دارم مسالمت اميز حلش ميكنم با اينكه خيلي دل خورم  و خيلي حالم بده بخاطر اينكه از سمت تو كمبود حس ميكنم پس توم درك كن و بيا باهم راه درست رو انتخاب كنيم اگر ذره اي براي من و زندگي با من ارزش قائلي و اين مشكلي نيست كه حل نشه و اگر قبول نكرد بعد از اين حرفا به نظرم برو جدا شو چون خيلي مراعاتشو كردي و خيلي براش ارزش قائل شدي و اگر همينطور پيش بري در حق خودت بي حرمتي و بدي و ناحقي كردي

اتفاقی دیدم...خیلی بهش اعتماد داشتم...کنار من آدم سردی هست...همش بهونه اش هم خستگی و ضعف بود منه ساد ...

کسی که اینکاروکنه اعتیادپیدامیکنه البته اگه خودش واقعا بخوادمیتونه کناربزاره.خیلی بده اینجوری بنظرم تامیتونی رُسشوبکش نزارتووجودش چیزی بمونه امیدوارم متوجه منظورم بشی عزیزم

دخترم تمام هستیمه💕برای عکس تگم کنید😘
کسی که اینکاروکنه اعتیادپیدامیکنه البته اگه خودش واقعا بخوادمیتونه کناربزاره.خیلی بده اینجوری بنظرم ...

متوجه شدم...منم بی تقصیر نیستم...زیاد تنهاش گذاشتم