2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من 

نمیدونم از استرسِ از چیه عقب افتاده

دارم خل میشم 

حالا پیشگیری شدید هم دارما 

یه وکیل - مهندسِ فمینیستِ محیط زیستیِ آچار به دست که عاشقِ همسرش ، حیوانات ، موسیقی و زندگیه #حامی_حیوانات #individualism# childfree #vegan

اگه منتظری که مثبت پرررررنگ اگه نمیخوای که هرچی خدا بخواد 😁

هرچی خدا بخواد😔

کیا با وجود همه سختی هاش دوست دارن چهارتا بچه داشته باشن؟😄 ریپلای کنین همدیگه رو پیدا کنیم😃
من همین امروز نزدیکی داشتم واسه بارداری دیروز امپول زدم دوتا هم فولیکول داشتم توکل بخدا انشالله که خ ...

دلت روشنه.بزودی چشمت روشن شه

کیا با وجود همه سختی هاش دوست دارن چهارتا بچه داشته باشن؟😄 ریپلای کنین همدیگه رو پیدا کنیم😃

من ازدواج دومه از ازدواج اولم یه بارداری طبیعی سه قلویی داشتم که شش ماهو نیم سقط شد بعد جدا شدم الان ولی نمیدونم چرا باردار نمیشم ولی میگم خدا موقعشو بهتر میدونه اون زمان که خودش صلاح میدونه میخواد سوپرایزمون کنه