2777
2789
عنوان

خرافاتی ترین حرفی ک شنیدی چیه

6920 بازدید | 206 پست

مامانبزرگ من اعتقاد داره شنبه دوشنبه چهارشنبه نباید حموم بری یا عروسی کنی (مطمئنم اونم از مادربزرگش یادگرفته😁)

یکی خونمون بود داشتم سیر موست میگرفتم واسه غذا.پوست سیر ریخت رو زمین گفت وای پا روی پوست سیر بریزی دعوای بدی اتفاق میفته ک من خندیدم

البته شبش با شوهرم خیلی دعوامون شد🤕

قیچی زیاد باز و بسته نکنی . شگون نداره.

هر انسانی در طول زندگیش به دنبال معجزه میگردد.‌ و آن را در همه جا جست و جو می‌کند. در حالی که معجزه همین جاست. درون قلب هر انسانی.  آن جا که نیرو و اراده ی جز خداوند در جهان تصور نمیکنی . معجزه از ایمان شکل میگیرد. 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

😂فقط اون پوسته سیره ک ب واقعیت تبدیل شد .خرافات زیادن الان تو ذهنم نیست 

خانم هستم 🍁خوب بودن  و بدبودن  فقط برچسبیه که ادما روت میزنن بر اساس میزان نفعی که براشون داری. 🌸🌸(خطاب به یه عده اگه اهل دعوا و عقده گشایی هستی سرت به سنگ خورد چون من جواب نمیدم بگرد دنبال یه قربانیه دیگه خدا نگهدار 😛)

مامانم میگه موهاتو نباید سه شنبه ساعت 12 کوتاه کنی چون میشه شب چهارشنبه چهارشنبه روز جن هاست پنج شنبه ستنگینه جمعه هم سنگینه از شنبه تا دوشنبه وقت اصلاح و کوتاهی مو دارم من😂😂😂

زن همسایمونم میگفت که موهاتو اگر گره بزنی میترشی 

همین تاریخ ۹ آذر که شورشو درآوردن!!!شواهد نشون میده هیچکدوم به آرزوشون نمیرسن والا کرونا قرنطینه اقتصاد افتضاح بدبختی!!!

در پی آن نگاه های بلند، حسرتی ماند و آه ه ه های بلند