2777
2789
عنوان

کرونا

128 بازدید | 18 پست

سلام دوستان خونوادگی دچار کرونا شدیم مادرم قند خونش چن روز پیش رفته بود بالا الانم بیمارستان بستری هستش و ریه هاش درگیر کرونا شده و به سختی نفس میکشه و صورتش پف و ورم کرده کسی علتش رو میدونه یا در اطرافیانش چنین موردی بوده که صورت پف کنه ؟خیلی نگران مادرم هستم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بهش برسین.براش ابمیوه ببرید.اگه وضع مالیتون خوبه بیمارستان خوب ببرید.نگران نباش منم پدرم بستریه اما ...

آبمیوه نمیتونه بخوره بخاطر قندش  انشالاه پدرتون به زودی خوب شه

آبمیوه نمیتونه بخوره بخاطر قندش  انشالاه پدرتون به زودی خوب شه

ممنون انشالله مادر شماهم.پس سوپ و اینا ببر براش خودتون برسین بهش خیلی بهتره.من ب بابام اینو ندادیم اما میگن دمنوش کندور برای درگیریه ریه خیلی خوبه.چند درصدر درگیره؟اکسیژن خونش چنده.حالا بابای من از صبح تا شب سکسکه امونشو بریده!!نفسش بند اومده

ممنون انشالله مادر شماهم.پس سوپ و اینا ببر براش خودتون برسین بهش خیلی بهتره.من ب بابام اینو ندادیم ا ...

نه مادرم نمیخوره میگه از گلوم پایین نمیره  قبل بیمارستان حالش بود بعد بستری شدن بدتر شد دکترش هیچ اطلاعاتی بهم مون نمیده نه اکسیژن خونش نه اینکه چن درصد ریه هاش درگیر شده خبری ندارم اجازه ملاقات هم به هیچ عنوان نمیدن فقط میگه حالش خوبه پدرتون چن روز هستش درگیر شده آیا بیماری زمینه ای دارن؟

نه مادرم نمیخوره میگه از گلوم پایین نمیره  قبل بیمارستان حالش بود بعد بستری شدن بدتر شد دکترش ه ...

دوازده روز.ریه اش ضعیف بود از قبل.از دیروز بستریه.بابای منم هفته اول خوب بود از هفته دوم بهم ریخت.میگن مریضیش هفته دوم نشون میده و شدید میشه لعنتیو.ببین عصاره بدون نمک ب زور بده بخوره.عصاره گوشت یا بلدرچین.قسمش بده اجبارش کن.

دوازده روز.ریه اش ضعیف بود از قبل.از دیروز بستریه.بابای منم هفته اول خوب بود از هفته دوم بهم ریخت.می ...

چقد بد متاسفم انشالاه پدرتون به زودی خوب شه مادر منم هفته ی اول خوب بود بعدش شدید شد ای کاش میتونستم کنار مادرم باشم ولی اجازه نمیدن من اصلا مادرمو بعد بستری ندیدم فقط تلفنی صداشو میشنوم