2777
2789
عنوان

پلی کیستیک ها بیاین

287 بازدید | 19 پست

بچه ها من تنبلی دارم میترسم حامله نشم حالم خیلی بده

اگر زشت هستین از این عینکا که گنده هستن و نصف صورتو میپوشونن بزنین بلکه به زیباسازی شهر کمک کنه من خودم ماسک جوشکاری میزنم.من ترامپم با من بحث نکنین 

وای دقیقا میخواستم همین تاپیک رو بزنم شماهم تو پریودی لخته دفع میکنید؟

لخته های سفید خون الود؟

کیبورد گوشیم کلمات رو اشتباه تایپ میکنه منم توان سر کله زدن باهاش رو ندارم پیشا پیش بخاطر غلط املایی عذر میخوام

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم که ۱۸ سالمه کیست دارم و تنبلی تخمدان میترسم....

منم نوزده سالمه مجردی؟

اگر زشت هستین از این عینکا که گنده هستن و نصف صورتو میپوشونن بزنین بلکه به زیباسازی شهر کمک کنه من خودم ماسک جوشکاری میزنم.من ترامپم با من بحث نکنین 
منم که ۱۸ سالمه کیست دارم و تنبلی تخمدان میترسم....

این لعنتی از کجا میاد😬

کیبورد گوشیم کلمات رو اشتباه تایپ میکنه منم توان سر کله زدن باهاش رو ندارم پیشا پیش بخاطر غلط املایی عذر میخوام

عزیزم منم پلی کیستیک بودم دارو مصرف کردم باردار شدم ۴شنبه ازمایشم مثبت شده حالا قراره فردا ازمایشو تکرار کنم برام دعا کن فردا آزمایشم بالاتر رفته باشه

پرنسس نیروانا هدیه خدا به من و باباش😍
وای دقیقا میخواستم همین تاپیک رو بزنم شماهم تو پریودی لخته دفع میکنید؟ لخته های سفید خون الود؟

اره پریودام نامنظمه 

اره پریودام نامنظمه 

غیر از نامنظمی لخته های سفید خون الود داری؟

غیر از نامنظمی لخته های سفید خون الود داری؟

اره تو پریودی اینجوریم