2777
2789

من زمان بارداری دومم داشتم، حدود ۸ سال پیش،،،، سر بارداری سومم نداشتم، ماه پیش آزمایش دادم، دیدم کم کاری دارم

لا حَوْلَ وَ لاقـُوّةَ إلّا باللّهِ الْعَلِيِّ  العَظيمِ لامَلْجَأَ وَ لامَنجا مِنَ اللّهِ إِلّاٰ إِلَيْهِ.هيچ دگرگوني و نيرويي جز به خداوند والا و بزرگ تحقق نمي يابد و هيچ پناهگاه و جايگاه نجاتي از خدا جز به سوي خدا نيست.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

2،3 ماه بعد از زایمان تست بده حتما و چک کن. اگر قبلا مشکل تیرویید داشتی حتما سالی یک بار تست بده. به تغییرات وزنت خیلی دقت کن دیدی یک دفعه بالا یا پایین رفت یه آزمایش تیرویید بده. 

من خودم چند ساله تحت نظر فوق تخصص غدد هستم. 

بعداز زایمان مشکل تیرویید پیدا کردم. کنترل شد ولی دکتر سالی یک بار بهم آزمایش چکاپ میده

2،3 ماه بعد از زایمان تست بده حتما و چک کن. اگر قبلا مشکل تیرویید داشتی حتما سالی یک بار تست بده. به ...

ممنونم

اگه ادم قرص بخوره براي اطميمان مشكلي پيش نمياد؟تا موقعه اي كه ازمايش بديم؟

فقط تحت نظر دکتر دارو مصرف کن، هورمونیه شوخی سرش نمیشه    

توبارداري  تحت نظر دكتر مصرف ميكردم 

دكتر گفت تا يه ماه قرص مصرف كن بعد آزمايش بده 

قرص مصرف نكردم ازمايشم ندادم ولي ميترسم كم كاري داشت باشم قرصم مصرف نكردم مشكلي پيش بياد

توبارداري  تحت نظر دكتر مصرف ميكردم  دكتر گفت تا يه ماه قرص مصرف كن بعد آزمايش بده  ...

آزمایش بده و اگر نیاز بود دوباره شروع کن، خدای نکرده ریزش موی شدید پیدا میکنی که ممکنه به سختی موهای قبلتو به دست بیاری ، مخصوصا اینکه شیر هم میدی.

این کمترین عارضه اش هست. 

انشالله تست میدی و خوبی

عزيزم نميدوني كم كاري تيروعيد تنبلي تخمدان نمياره؟

والله نمیدونم ارتباطی داشته باشه یا نه. 

من سالها پیش تنبلی تخمدان داشتم با دارو و طب سنتی خوب شد و دیگه توی سونو هیچ وقت نشون نداد و علائم هم ازش نداشتم. 

11،12 سال بعدش بزرگی و  پرکاری تیروئید گرفتم.