2777
2789
عنوان

به نظرتون به شوهرم بگم یانه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1230 بازدید | 79 پست
خودش حقوق بازنشستگی داره من اومدم خونه پدرشوهر نشستم توسختی که پس انداز کنیم ولی پولاشو خرج اینطوری ...

عیب نداره چیزی نگو عوضشو از خدا بخاه.. بعدا که پولدار شدین ازین خونه رفتین اینقد قلبت آروم میمونه که نگو.. حالا اگه بگی بعد که پولدار شدین رفتینو بی نیاز اصلا بهت نمیچسبه

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

آخه شوهرم میتونه یه بارم واسه خونواده من بخره ولی نمیکنه منم ناراحت میشم

خب چون خونه مادر شوهرت نشستی

میخواد جبران کنه

یه صلوات یا حمد مهمونم کنین💚😞🙏انشأالله به چیزی که میخوام برسم😍 و همه چی زودتر حل بشه😞💚😍انشأالله همه حاجت روا بشن و همه گرفتاری ها حل بشه💚🙏 اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم💚😍 برای شهیدان سید مجتبی علمدار شهید سید احمد پلارک سید رضا حسینی شهید ابراهیم هادی شهید تورجی زاده شهید علیرضا کریمی و تمام شهدا صلوات بفرستین برای 14 معصوم برای محمد و آل محمد برای نرجس خاتون و سلامتی آقا امام زمان صلوات🙏💚😍اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم
چون گفتی اگرمن بودم جدا می شدم

خوب میشدم

واقعا واقعا

اگه جواب بی ادبیتو نمیدم به این دلیل نیس که جوابی ندارم به این جمله اعتقاد دارم که هیچگاه باخوک کشتی نگیر زیرا تولجن مال میشوی واو لذت میبرد وگرنه جواب واسه امثال تو فراوونه🙌🙌🙌

اگه برای زندگی شما کم میزاره و به قول معروف از دهن شما میگیره بهش بگین

اما اگه نه ک دلتون رو صاف کنین و از خدا بخواین برکتش رو به زندگیتون برگردونه که بر هم میگردونه

شما رو نمیدونم 

ولی بابای من خیلی ناراحت میشه اگه دامادش برای خونش چیزی بخره

حالا یه بار نه ها بخواد هر هفته بخره بهش برمیخوره

دختراشم چیزی بیارن خوشش نمیاد

ولی با خرید کردن پسرش مشکلی نداره 

پس از شوهرت انتظار نداشته باش همون طور ک برای خانواده خودش خرید میکنه برای خانواده شما هم خرید کنه

انسان های بزرگ هیچگاه به کوچکی فردایشان نگاه بزرگ نمیکنند چون از بزرگی کوچک امروزشان فردایی کوچکتر از بزرگی دیروز خواهند ساخت. باشد که رستگار شوید.
من تویه خونه ۶۰ متری به اجبار نشستم که شوهرم پولاشو جمع کنه نه اینطور خرج کنه

اجباری نیست گلی به هرحال خونه پدر شوهری و باید لطفشون و جبران کنین

حالا یا میوه یا برنج یا گوشت و مرغ

یه صلوات یا حمد مهمونم کنین💚😞🙏انشأالله به چیزی که میخوام برسم😍 و همه چی زودتر حل بشه😞💚😍انشأالله همه حاجت روا بشن و همه گرفتاری ها حل بشه💚🙏 اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم💚😍 برای شهیدان سید مجتبی علمدار شهید سید احمد پلارک سید رضا حسینی شهید ابراهیم هادی شهید تورجی زاده شهید علیرضا کریمی و تمام شهدا صلوات بفرستین برای 14 معصوم برای محمد و آل محمد برای نرجس خاتون و سلامتی آقا امام زمان صلوات🙏💚😍اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم

خونشون نشستی عب نداره.گلم پس من چی بگم کل درآمد امسالشو خرج پدرش اینا کرد.واممون افتاده عقب خودمم باردارم خدا کمکمون کنه😫😫

لایک نکنید توروخدا.اگ نظری دارید ریپلای .مادر شدن لذتیه ک به از دست دادن اندام و پوست و همه چی