2777
2789

داستانش خیلی طولانیه نمیتونم همشو بگم...خلاصه میکنم...دوساله عقدم،بخاطره کرونا عروسیم عقب افتاده تا الان...شوهرم بیکار بود ولی باباش ی کارو بار براش راه انداخته و الانم کارش گرفته اما محل کارش کرمان هست،ما تهرانیم...ی ماه پیش خونمون سراین مسائل بحث شد و خواهرم هر چی از دهنش در اومد ب پدرشوهرم گفت...منم ب پدر شوهرم گفتم بزارین خودش تصمیم بگیره و دخالت نکنین،پسرشم بهش گفت هیچی نگو ب زنم بزار خودم باهاش حرف میزنم ،باباشم بهش برخورده بود و برگشت ب من و شوهرم گفت من نباشم شما هیچکاری نمیتونین بکنین،هرموقم اراده کنم پولمو ازتون پس میگیرم،بعد رفتن از خونه ما ...شوهرم بعد دوروز برگشت تهران و بهم گفت جهازو بده ببرم ب بابام پس بدم ک دیگه منت سرم نزاره...(اخه از حق نگذریم باباش پول برامون فرستاده بود ک چهار بگیریم حدودا صدملیون)خلاصه کنم من جهازمو پس ندادم گفتم اگه می‌خواد خودش باید بیاد دنبالش با چنتا شاهد...شوهرم از من ناراحت شد و گفت من بخاطره تو از بابام گذشتم ولی تو پشتم نبودی...بعد گفت حالا ک وسیله هارو نمیدی پس صبر کن من کار کنم تو همین تهران تا بدهی‌مو بدم ،بعد ب من گفت من یجا کار پیداکردم ک کارم از صبح تا آخره شبه نمیتونمم ک بهت زنگ یا پیام بدم ...بهش گفتم لوکیشن بزن گفت نمیشه از کارمم هیچی نپرس...حالا من ازین کارش فهمیدم ک میخواست وسیله هامو ببره ک بعدش مجبور بشم برم کرمان زندگی کنم باهاش،اخه این کار خیلی مسخره نیست؟؟مگه میشه با دروغ و کلک چیزی رو درست کرد ؟؟😞😞😞😞

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اخراشو نفهمیدم ولی همین برداشتو کردم ک پشت همسرتون نبودید

ب دروغ میخواست وسیله هارو ببره ک بعدش بگه بابام قبول نکرده و گفته من نمیخوام چیزی شما فقط برین سرخونتون...بعد وسیله هامم ک کرمانه منم مجبور بشم برم همونجا زندگی کنم ...الانم دوباره رفته کرمان سرکارش الکی ب من میگه من کار پیدا کردم ...

چقد مشکل... پول جهازو چرا پدر شوهرت داده؟ مگه از اول محل زندگیتون مشخص نبود؟ شوهرت کرمانیه؟

شوهرم تا بیست سالگی اونجا بوده ،بعدش اومد تهران کار کنه ولی کار مشخصی نداشته،پدرشوهرمم وقتی ما عقد کردیم همون کرمان براش کار راه انداخت  ک کارش مشخص بشه...از قضا کارش گرفته ...الانم میگه با من باید بیای ولی من دوست ندارم برم 😞