2777
2789
عنوان

شوهرم می‌خواد با دروغ منو ببره شهر خودشون 😞

| مشاهده متن کامل بحث + 710 بازدید | 22 پست
شوهرم تا بیست سالگی اونجا بوده ،بعدش اومد تهران کار کنه ولی کار مشخصی نداشته،پدرشوهرمم وقتی ما عقد ک ...

عزیزم پس شوهرت به هیچ وجه برنمیگرده تهران..اصلا عقلانی ام نیس که برگرده تو این شرایط تورم و کرونا و.....

چون تهران نه کار داره‌..نه مسکن..نه هیچ چیز دیگه ای

پس این شما هستی که باید تصمیم بگیری.آیا میتونی کرمان زندگی کنی یا نه

ضمنا ما شمال هستیم و خواهرم بخاطر کار شوهرش ۸ سال که جنوب زندگی میکنه با دوتا بچه..با اینکه وضع مالیشون خ خوبه و میتونن برگردن..ولی بخاطر کار شوهرش مونده اونجا

انشالله تصمیم درستی بگیری❤

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

شوهرم تا بیست سالگی اونجا بوده ،بعدش اومد تهران کار کنه ولی کار مشخصی نداشته،پدرشوهرمم وقتی ما عقد ک ...

عزیزم مقصر صد در صدی شما هستی 

اولینکه چرا اجازه دادی خواهرت تو زندگیت دخالت کنه و اینکه ب پدر شوهرتون بی احترامی کنه و حرمت هارو از بین ببره از هیچ کدوم اینا ناراحت نشدی فقط چسبیدی ب اینکه پدرشوهرت گفته هروقت اراده کنم پولمو پس میگیرم هرکی جای ایشون میبود همین حرفو میزد

بعدم عزیزم وقتی قبول کردی ازدواج کنی یعنی پای خوب بد زندگیت میمونی 

پس وقتی خودت داری میگی شوهرت تهران کار ثابتی نداشته پدر شوهرت جهیزیتو گرفته کار هم براش راه انداخته با در امد خوبی هم داره

بعد میگی حاضر نیستی از شهر خودت بزنی بری 

شوهرم واقعا حق داره اینجور جوابتو بده براینکه خودت ک پشتش نبود تازه اون برگشته ب پدرش گفته بزار خودم با زنم صحبت کنم

ولی خواهر شما هرچی از دهنش در اومده ب اونا گفته ؟

خدایش من نمیدونم الان شما خانواده شوهرت دارن ساپورتتون  میکنن ناراضی هستی کم نیستن تو همین سایت ک خانواده شوهر دارن حقشون رو میخورن اول تا اخر هم کمکشون نکردن

من جای شما بودم دست همچین پدر شوهری رو بوس میکردم 

بعدم شما داری شوهر میکنی شوهرت میخواد خرج خونه رو بده 

پس هرجا کار و زندگی شوهرت باید بری 

عزیزم مقصر صد در صدی شما هستی  اولینکه چرا اجازه دادی خواهرت تو زندگیت دخالت کنه و اینکه ب پدر ...

اخه زمانی ک میخواست بره دوباره اونجا کار کنه من بهش گفتم نرو همینجا کار پیدا کن حتی اگه حقوقت کمه من میسازم ،گفتم اگه بری من نمیرم اونجا ...😔اخه از اول قرار بود تهران باشیم یهویی باباش گفت من کار راه میندازم براتون 

اخه زمانی ک میخواست بره دوباره اونجا کار کنه من بهش گفتم نرو همینجا کار پیدا کن حتی اگه حقوقت کمه من ...

عزیزم بری اونجا در رفاه زندگی کنی بهتره یا تهران توی ان گرونی 

همش فکرت کرایه خونه باش شوهرت بیکار نشه پوا اب ندادی پول برق ندادی پول گاز ندادی 

قسط وام نمونه عقب مهمون بیاد هیچی تو یخچالت  نیست 

شوهرت خسته کوفته بیاد از سر کار نگاه کن اگه بمونی تهران چقدرررر باید سختی بکشی من کم تو فامیلم نداریم ک ب خاطر کار شوهرشون مجبور شدن برن یک شهر دیگه 

تازه از قبل باهم توافق کردنی توی همین شهر باشن ولی نشد 

ب آیندت فکر کن ن ب الانت یک سال بری همه چی برات عادی میشه 

فقط کاش نمیزاشتی خواهرت تو زندگیت جلوی خانواده شوهرت دخالت کنه ک راه دست اونا هم برای دخالت باز بشه 

بنظرم برو ب همسرت پیام بده ک میتونی بری توی شهرشون زندگی کنی 

تا زمانی ک دست بالتون باز شه و بتونی بیای تهران دوباره 

کسیو میشناسم بخاطر کار شوهرش مجبوره سالی ی بار بره ی شهر دیگه

یا ماهی دو روز شوهرشو میبینه 

باید بتونی تو فقط بفکر خودت هستی البته ببخشید حرفا بهت رک میزنم