2777
2789
عنوان

رفیق همیشگی

| مشاهده متن کامل بحث + 1580 بازدید | 414 پست
ایجووووووونم🤣🤣🤣🤣

جووووووووووووونت بی بلااااااااااااااااا یالااااااااع یالاااااااااااااااااااااااااااااع/

من همیشع ی صندلی واسم کم بود ،کتم واسم تنگ بود ، کفشام برام کوچیک بود،ساعتم خواب میموند و من ازش جلوتر حرکت میکردم .دنیا برا من جای کوچیکیع ،احساس میکنم همع جا بستس و نمیتونم نفس بکشم، انگار همع این لحظع هارو قبلا دیدم، درختا، صدای ابشار،قورباغه ها، اونارو زمانی میبینم ک در حال مردنم/

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

پس برو بالای ممبر اینو بلندددددددددددددددد اعلام کن این هووهای فتنت حرص بخورن/

آقاااااااایووووووون داداشاااااااااااام بیاین اینجااااااا بینممممممم.   @______negar______     ایشون حقههههه منههههه مال منهههههه سهم منههههه وااااااس ماااااسسسس ینی کُلیشششش واس مااااااس.   😃😃😃😃😃😃دوسشششش دارم      @مهربونم۰       @چشمون00000سیاه      @nafasبلای۲       @ارغنون_خموش2    

سیاااا خاااطرش  عزیزهههههههههه 😂😂😂 جوووون 💃🏻💃🏻💃🏻💃🏻💃🏻💃🏻💃🏻💃🏻💃🏻

😂😂😂😂😂اوه سیاه سیااااااااهههههههه بیا منو بخور🤣🤣🤣

یکی توی دلمه فرق داره باهمه❤https://harfeto.timefriend.net/16274179851352
آره😂😂عشق است مجردی😂 بیاوسطططططط تموم دنیا یک طرف تویک طرف عزیزم عزیزم.....تموم خوبا یک طرف تویک ...

هاعععععععععععع عاااااااااااااااااااااااااااهاااااااااااااااااااااااااااا بهممممم بگووو بگووو ک ب عشق من بود رددد دادی بشششش بگووووووو بگوووووووو منع روانی رو راحتتتتتتت کنننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننن/

من همیشع ی صندلی واسم کم بود ،کتم واسم تنگ بود ، کفشام برام کوچیک بود،ساعتم خواب میموند و من ازش جلوتر حرکت میکردم .دنیا برا من جای کوچیکیع ،احساس میکنم همع جا بستس و نمیتونم نفس بکشم، انگار همع این لحظع هارو قبلا دیدم، درختا، صدای ابشار،قورباغه ها، اونارو زمانی میبینم ک در حال مردنم/
😂😂😂😂😂اوه سیاه سیااااااااهههههههه بیا منو بخور🤣🤣🤣

😂😂😂😂😂

///💎نگین قلبتم❤///❤ همیشه عشق باشد؛همیشه برکت❤/// «همین که در آغوش هم هستیم،حالِ هر روزِمان خوب است..» 💜💍👫🏻 👐🏻🥬🥕///جان من و جهان من 💜///هیچوقت باهام چشم تو چشم نشید😌دل به یغما میبرد چشمان مستم😌فقط عشقم میتونه بام چشم تو چشم بشه چونکه چشام مال خودشه😌///نور مهم نیست! وقتی قلبت روشنه...!💫 //من هوشبرم،،،هوشبرِتو،،،ینی تمام عارامشِ تو///وَاللهُ یَعْلَمُ مَا فِی قُلُوبِکُمْ 💫///💎❤///♥این را بدان که عاشق ترین فرد زمینم ،،، دنیا بداند تا آخرش با تو همینم♥♥♥ ///اصالت تو خون آدماست ... اداشو درنیارید!😁😌/// کاربر آنید_پ ام ///
آقاااااااایووووووون داداشاااااااااااام بیاین اینجااااااا بینممممممم.    @______negar______ ...

وییییییییییییییییییییییییییییییییی ننع ضعففففففففففففففففففف کردمممممم بامنییییییییییی خودع خود منننننننننننننننن ینی خودع مننننننننننننننننننننننننننننن؟/