2777
2789
عنوان

خارش دارم میمیرم

248 بازدید | 22 پست

ازخارش واژن چکارکنم  چیزی سراغ ندارید؟تا آروم شم شوهرم اومد برم دکتر

نگران فردایت نباش خدایه دیروز وامروزت خدای فردا هم هست،ما اولین بار است بندگی میکنیم ولی اون قرن هاست خدایی میکند بهش اطمینان کن ،خدای مهربون من بهت ایمان دارم خودت زندگیمو درست کن🙏وزن شروع84 وزن بعدی82600وزن فعلی 76 وزن هدف70👌من میتوانم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بشین تو اب ولرم 

زیباترین حس دنیا مادریست😍مادری فقط عشق وحال وبوس وبازی ولوس شدن وشیرین کاری نیست.مادری یعنی خستگی.....موی شونه نزده ...چای سرد....نصف شب بیدارموندن وسرگرم کردن بچه....نق زدن وگریه...بدغذایی...دعا برای پی پی کردن بچه یبوس...تعویض پوشک....ازهمه بدتر وقتی دستشویی داری وبچه نمیذاره بری😩😧.........مادربودن  یعنی  خودت وقف کسی کنی که عاشقانه دوستش داری هرچندبزرگ بشه یادش نمیاد😧

پماد اِن اِن اگه داری بزن

به حباب نگران لب یک رود قسم و به کوتاهی آن لحظه شادی که گذشت غصه هم می گذردآنچنانی که فقط خاطره ای خواهد ماند..لحظه ها عریانند.به تن لحظه خود، جامه اندوه مـپوشان هرگز…!!زندگی ذره کاهیست که کوهش کردیم زندگی نام نکویی ست که خارش کردیم

نمیدونم واژنتو قشنگ با ابو صابون بشور

شلوارپلنگی🐅 اراذل و گنگسترِ شهر آمل و حومه🤣🥸🍻خب لامصب من اگ پروفمو عوض کنم ک اینجا دیگ کسی منو نمیشناسه ک🤣😒🤌🏽 والا بخدا...اصاب نداشته ی منو نداشته تر میکنن با این کاراشون                     وَ بنازم کاربری را که همه او را با پروفایلش میشناسند:)
پماد بتامتازون یا کلوتریمازول عالیهه آب رو اتیش

زدم اثرنکرد

نگران فردایت نباش خدایه دیروز وامروزت خدای فردا هم هست،ما اولین بار است بندگی میکنیم ولی اون قرن هاست خدایی میکند بهش اطمینان کن ،خدای مهربون من بهت ایمان دارم خودت زندگیمو درست کن🙏وزن شروع84 وزن بعدی82600وزن فعلی 76 وزن هدف70👌من میتوانم