چند نفر از دوستام وقتی خونمون اومدن اولین چیزی که پرسیدن فرشمون بود! 😂
طرحش خیلی خاصه و اصلاً شبیه فرشهای معمول بازار نیست. من از فرش زانیس خریدم، قبل از خرید هم با پرو مجازی، فرشها رو داخل خونه خودمون دیدم و خیلی راحتتر تونستم انتخاب کنم.
کیست داشت تخمدانم،هفت سال اقدامم بودم،سال قبلشم دوبار ای یو ا کردم
بعد دکترمو عوض کردم گفت به نظر من دیگه برای امپول و آی یو آ وقت نداری لاپاراسکوپی انجام بده،دیگه رفتم بیمارستان دولتی از روزی که نوبت گرفتم تا نوبت عمل رسید چن ماه طول کشید یعنی هی میرفتم ازمایشام کم بود یا پریود میشدم روز نوبت یه مشکلی پیش میومد ،دیگه اسفند ماه بالاخره انجام دادم،یه عمل بسته هست که لوله وارد میکنن کیست هارو میسوزونن ،بعدم که تا یه هفته یکم خونریزی داشتم یک ماه طول کشید تا پریود شدم قرصمو خوردم
من خودمو تغییر میدم بخاطر شادی خودم و خوشبختی خانوادم،من میتونم،همسر عزیزم دوستت دارم 😘😍😘😍😘😍😘😍😘😍😘😍😘😍😘😍😘😍😘😍😘😍تیکر رسیدن به هدفمه
مامانم رحم و تخمدونشو به روش لاپاراسکوپی پیش دکتر صدری نائینی درورد. خیلی راضی بود.. خیلی هم زود راه افتاد و دوره نقاهتش سخت نبود....قبلشم دوستش پیش ایشون رفته بود...
دکتر جلالی هم با روش لاپاراسکوپیعمل لاغریاسلیو معدهانجام میده یکی از دسوتام این عمل رو باایشون عمل کرده خیلی خوب نتیجه داده میتونید سرچ کنید نمونه کاراشو ببنید
لاپاراسکوپی یه سری مراقبت ها داره که باید انجام داد حالا با توجه به شرایطت دکتر قرص تجویز میکنه واس این مورد یه دکتر میشناسم اسمشون میترا معنویه میخوای زنگ بزن مشاوره بگیر که دقیق تر راهنماییت کنه دکتر خوبی هستن اطرافیان به خودم معرفی کردن