2789

چند نفر از دوستام وقتی خونمون اومدن اولین چیزی که پرسیدن فرشمون بود! 😂

طرحش خیلی خاصه و اصلاً شبیه فرش‌های معمول بازار نیست. من از فرش زانیس خریدم، قبل از خرید هم با پرو مجازی، فرش‌ها رو داخل خونه خودمون دیدم و خیلی راحت‌تر تونستم انتخاب کنم.

راستی خرید قسطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم دارن.

اینجا کلیک کن تا سایتشون رو ببینی.

درد داره؟؟بعدش باردار شدی؟؟

درد انجامش موقع عمل بی هوش میشی

یعدشم من درد نداشتم بعضی ها که با من یه روز کلاپاراسکوپی شدن میگفتن درد دارن

بعله یه قرص بهم داد دکتر تو هر پریودی تا سه ما بخورم اگه باردار نشدم برم دوباره

من ماه سوم باردار شدم

من خودمو تغییر میدم بخاطر شادی خودم و خوشبختی خانوادم،من میتونم،همسر عزیزم دوستت دارم 😘😍😘😍😘😍😘😍😘😍😘😍😘😍😘😍😘😍😘😍😘😍تیکر رسیدن به هدفمه
واسه چی لاپارسکوپی شدی دلیل خاصی داشتی؟؟

کیست داشت تخمدانم،هفت سال اقدامم بودم،سال قبلشم دوبار ای یو ا کردم

بعد دکترمو عوض کردم گفت به نظر من دیگه برای امپول و آی یو آ وقت نداری لاپاراسکوپی انجام بده،دیگه رفتم بیمارستان دولتی از روزی که نوبت گرفتم تا نوبت عمل رسید چن ماه طول کشید یعنی هی میرفتم ازمایشام کم بود یا پریود میشدم روز نوبت یه مشکلی پیش میومد ،دیگه اسفند ماه بالاخره انجام دادم،یه عمل بسته هست که لوله وارد میکنن کیست هارو میسوزونن ،بعدم که تا یه هفته یکم خونریزی داشتم یک ماه طول کشید تا پریود شدم قرصمو خوردم 

من خودمو تغییر میدم بخاطر شادی خودم و خوشبختی خانوادم،من میتونم،همسر عزیزم دوستت دارم 😘😍😘😍😘😍😘😍😘😍😘😍😘😍😘😍😘😍😘😍😘😍تیکر رسیدن به هدفمه

بله من چسبندگی رحم داشتم و لاپاراسکوپی انجام دادم پیش دکتر شراره صدری نائینی

خیلی راضی بودم جای برشا خیلی کوچیک بود تقریبا 0.5 سانتیمتر

بدون کوچیکترین درد و علائم

کارش خیلی درسته

لاپاراسکوپی یه سری مراقبت ها داره که باید انجام داد حالا با توجه به شرایطت دکتر قرص تجویز میکنه واس این مورد یه دکتر میشناسم اسمشون میترا معنویه میخوای زنگ بزن مشاوره بگیر که دقیق تر راهنماییت کنه دکتر خوبی هستن اطرافیان به خودم معرفی کردن

این مقاله رو هم بخون اطلاعات جامعی داره 

https://doctormanavi.com/بارداری-بعد-از-جراحی-چاقی/