2777
2789

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

خانما یه تاپیک در مورد وسایل خونه بود که هر کسی  از وسیله که راضی نبود یا بود میزاشتن  ؟؟ اگر کسی لینکش داره زحمت میکشه بزاره

دوستان نی نی سایتی میگین دعاتون خیلی میگیره لطفا دعا کنید تا  مهر ۱۴۰۱ حاجتم بگیرم حاجتم نگرفتم 🙂

اول اینکه اصلا تا وقتی خونتون مشخص نشده فرش نخرید چون شاید به متراژ نخوره یا مدل اون خونه من خودم 2تا 12متری گرفتم الان خونم کوچیکه یکشو برداشتم

سعی کنید اگه گرفتید یه 9متری بیشتر نگیرید

لوازم برقی الان همه چی هست سعی کنید چیزایی بگیرید که واقعا استفاده میکنید مثلا گوشت کوب برقی این حرفا واقعا خرج اضافس

در اثاث سفره من خیلی اشتباه کردم 4دست ارکوپال گرفتم که الان فقط نمیدونم کجا جا بدم نشکنه قبلا میگفتم برا مهمونیا زیاد خوبه همه ست باشن.ولی واقعا لازم نی چون مهمون که زیاد هست ادم دوسداره ظرف کمتر باشه درنتیجه از یه بار مصرفم میشه استفاده کرد

بچه ها بنظرتون غذاساز به کار میاد یانه؟

وسایلتو جدا جدا بخری بهتره . چون غذاساز چن کارس و اگه غذا ساز خراب بشه همزمان، تمام کارایی های دستگاه رو از دست میدی

چی میشه این روزها با هم مهربان‌تر باشیم .

منم بگم

چیزای ب درد نخور

سرویس چینی چون واقعا استفاده نمیشه ارکوپال هست دیگه

هواپز

‌پلوپز چند کاره

زودپز برقی

قهوه ساز

فرشم ب قول دوستمون ی دونه 

سرویس صبحانه خوری چینی

بوفه و وسایل داخلش

سعی کنید مبل تخت هم از قبل نگیرید چون اغلب جوونا مستاجرن یه خونه بزرگه یکی کوچیک پس اول ببینید خونتون چطوره من خودم تخت نگرفتم خیلی راحت بودم.

شما هرچی وسیله کمتر باشه خونه شیک تره واثاث کشی راحت تر

دومین چیز توروخدا نگا این سایتا نکنید که عکس جهیزیه میزارن انگار فروشگاه زنجیره اییه 

سرویس قابلمه یه دست واسه پیش دستتون روحی بگیرید یه دست تفلون یا جدن برای اشپزخونه بعضی وقتا احتیاج میشه

لوازم برقی هم ازنظر من .جارو برقی .ماشین لباسشویی. ابمیوه گیره 3کاره.یه تستر واسه کیک پختن.همزن کافیه .اگه وسعتون رسید چرخ گوشت سبزی خوردکنم خوبه .چون واقعا بقیه جنبه تزیینی دارن من تواین 4 سال یه بار از سرخ کن استفاده نکردم چون دوسدارم سیب زمینی یا بادمجون سرخ شده تازه باشه حتی سعی میکنم کمتر از چیزای یخی استفاده کنم چون از مزش بدم میاد

در سرویس پلاستک که میخواید خرید کنید لطف به خونه خودتنو دقت کنید به لیستی که پلاسکو میگه نخرید چون بیشترش به کار نمیاد یه چیزایی میزارن که اصلا استفاده نکنید من خودم جانونی یخچال گذاشته بودن.یکی دوبار نون گذاشتم توش تمامش خشک شد مجبورشدم بندازم بره. یا جانخی یا جا قرصی اصلا احتیاج نیس چون من خودم یه جا نخ سوزنی خوشگل درست کرده بودم از نت

چیزای نیاز:لگن برای حمام دوتا.3سایز ابکش.صندلی حمام.جاصابونی .فرچه فرش.گیره لباس .سبد مسافرتی.سبد رخت چرک.سبد سبزی.اگه سرویس اورنوس نگرفتید جانونی متوسط.سطل اشغال و..

ازنظرم بریت این پلاسکو ها که همچی دارن اونجا به ذهنتون میاد که چی به درد میخوره من چیزامو گرفته بودم یه روز سر زدم پلاسکو برای دید چیزایی دیدم وخریدم که واقعا ازاونا که پلاستک فروشه بهمون داده بود کاربردی تر بود

بچه ها بنظرتون غذاساز به کار میاد یانه؟

دوست خوبم من چون ابمیوه گیر 3 کاره گرفتم از مخلوط کنش خیلی استفاده ها کردم یا اسیابش.مث کشک ساییدن.میکس کردن.یا درست کردن شیرموز.ازاسیابشم واسه بادوم اسیاب کردن وبرنج برا فرنی.ولی از ابمیوه گیرش هنو قسمت نشده استفاده کنم

واینکه سرویس چینی که گرفتم یه بار درش باز نشده زیر رختخوابا گذاشتمش با کارتون

اگه تزیینی بوفه خواستید بگیرید به قول مامان بزرگم شیشه خورده نخرید.بیوفته بشکنه تمومه.اگه بتونید سه تا تیکه لوازم برنج یا برنز یا مس بگیرید خیلی عالیه هم از مد نمیره هم بدا ارزش پیدا میکنه هم استفاده میشه هم برای بدن مفیده.

از سرویس خواب اگه تخت گرفتید دوتا تشک مسافرتی برای مهمون بخرید.دوتا پتو یه نفره دوتا دونفره.

اول زندگی دونفر ادمید سعی کنید از تجملات دوری کنید اگه داشتید پولشو روی پول پیش بذارید