2777
2789
عنوان

مشاور

131 بازدید | 16 پست

روانشناسی اختلافات خانواده

روانشناسی کودکان

روانشناسی کودکان استثنایی

روانشناسی زوجین

روانشناسی رابطه دخترها و پسرها

مشکلاتتان را بیان می کنیدراه حل میدهم

راه حل ها ممکن با یک جلسه یا چندین جلسه به نتیجه برسید.

رایگان؟؟؟

اینجا چکار میکنم من🔫🐴تاپیکها و پستها رو با دقت نمیخونم ببخشید🔫🐴 به نی نی یار میگم چرا ترکوندینم میگه واسه گذاشتن ایموجی خنده   (ر.ک به تنها تاپیکم صفحه ۳  )  شما تو تاپیکای انفجاری صدام کنید من قول میدم با گریه بیام پیتیکوووححححههههه😍😍😍🐎🐎🐎 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

کارشناس روانشناسی هستم 

شما با کارشناسی روانشناسی (گرایشتون را نگفتید) اینهمه مشاوره تخصصی که بالا نوشتین میخاین بدین؟! مگ سازمان نظام روانشناسی به کارشناسی ها مجوز درمان میده در ایران؟

شما با کارشناسی روانشناسی (گرایشتون را نگفتید) اینهمه مشاوره تخصصی که بالا نوشتین میخاین بدین؟! مگ س ...

من در هر مرحله ایی که ذکر کردم تخصصی را گذروندم

اگر خواستم بیرون دفتر مشاوره بزنم بله احتیاج به ارشدداره

من دانشجوی دکترای روانشناسی بالینی هستم ولی هنوز به خودم اجازه چنین تبلیغ عجیبی نمیدهم اونم در فضای مجازی. مردم که کیس آزمایشی شما برای پول درآوردن نیستند. شما اصلا مجوز درمان ندارید اونم اینهمه تخصص  

من در هر مرحله ایی که ذکر کردم تخصصی را گذروندم اگر خواستم بیرون دفتر مشاوره بزنم بله احتیاج به ...

چطوری گذروندن؟! یا بدونه کارگاه متخصص شدین؟ چه جالب پس دیگ نیازی نیست کسی درس بخونه دکترا بگیره یدون کارگاه بره متخصص میشه

من دانشجوی دکترای روانشناسی بالینی هستم ولی هنوز به خودم اجازه چنین تبلیغ عجیبی نمیدهم اونم در فضای ...

من به صورت مشاوره خیلی مراکز کار کردم

تجربه کاری دارم

چطوری گذروندن؟! یا بدونه کارگاه متخصص شدین؟ چه جالب پس دیگ نیازی نیست کسی درس بخونه دکترا بگیره یدون ...

شما دارید مدرک افزایش میدید ولی من با کارشناسی دنبال تجارب کاری بودم 

من به صورت مشاوره خیلی مراکز کار کردم تجربه کاری دارم

فکرنمیکنم در مراکز مشاوره کسی با کارشناسی اجازه بدن مشاوره و درمان انجام بده . کارشناسی ارشدهاش بیکار موندن نمیتونن !!! تجربه کاری هرچقدرم باشه فکرنمیکنم بتونه مجوز درمان اینهمه تخصصی که بالا نوشتین باشه!!! شما حتی تا تخصص کودکان استثنایی هم رفتین چه جالببب