2777
2789

سلام خانوما هفت روز بعد از پریودیم رفتم از دادم بتام بیست پنج بود اصلا هم درد پریودی ک دارم این ماه نداشتم  دکترم گفت صد در صد حامله ای فقط ۴۸ساعت بعد تکرار کن ازمایشو 

ولی الان دو روزه  فقط در حد دوسه تا لک قهوای دارم ک هیچ وقت اینجور نبودم وقتی هم پریود میشم دل  درد و کمر درد شدید دارم اما این ماه اصلا ندارم فقط خیلی کسلم 

اعلام بارداریمم سینه هام خیلی بزرگ شدن و نوکشون زخم 

حالت تهو و هم زیاد دارم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بتا نشون دهنده هورمون های بارداریه تو یکی خیلی زیاده تو یکی نه این دلیل نمیشه ک یکی بچه ش خوبه یکی ب ...

میترسم سقط بشه اخه دکتر گفت کار سنگین اصلا انجام ندم رابطه هم نداشته باشم ولی شوهرم 

نتونست خودشو کنترل کنه بعد از اون شب لکه بینی گرفتم اونم دو روز فقط سه چهار تا لک قهوای 

منم ۲۸روز موعدم بود آزمایشم ۸۵۰ بوده دکترم گفت شنبه تکرار کنم گفت ۱۲۵۰ بشه خوبه ولی از وقتی گفته استرس گرفتم 

دعا کنین فردا ازمایشم خوب باشه من یبار سقط داشتم

پرنسس نیروانا هدیه خدا به من و باباش😍
بتا خیلی پایینه برای من دو روز بعد تاخیر ۵۳ بود وه بعدش دو برابر شد لقاحم خیلی دیر بود

لکه بینی هم داشتید من لکه بینی داشتم دو روز پیش اونم ز یاد اصلا هم درد نداشتم تا حالا هم اینجوری لک بینی نداشتمه هر دفعه ک بخوام پریود بشم دل درد شدید بعد پریود میشم لکه بینی هم ندارم قبلش 

منم ۲۸روز موعدم بود آزمایشم ۸۵۰ بوده دکترم گفت شنبه تکرار کنم گفت ۱۲۵۰ بشه خوبه ولی از وقتی گفته است ...

انشالله ک خوب باشه براتون منم دکترم گفته شنبه برم دوباره ازمایشمو تکرار کنم 

لکه بینی هم داشتید من لکه بینی داشتم دو روز پیش اونم ز یاد اصلا هم درد نداشتم تا حالا هم اینجوری لک ...

نه عزیرم من سه ماه پیشم ک باردارشدم سقط شد اصلا لک بینی نداشتم

نزدیکی هم نباید بکنینا شوهرم‌نتونست چیه تو وضعیتت یکم خطرناکه رعایت کن عزیزم

پرنسس نیروانا هدیه خدا به من و باباش😍