2777
2789
عنوان

این لباس نوزادیا خوبن بیارم ؟؟

168 بازدید | 16 پست

سلام خانما این لباسا بنظرتون خوبه میخرن بنظرتون ؟قیمتشون چطور این قیمتا خوبه بفروشم؟؟

سه تیکه زیر دکمه نوزادی 😍جنس پنبه یک روسایز :۱_۲_۳قیمت: ۴۷ هزار تومان

۵ تیکه نوزادی تمام چاپپارچه پنبه ای اعلاءسایز1-2-3قیمت ۵۵ هزار تومان

سرهمیپارچه پنبه و کلاه

۳۷ هزار تومان 

چ گوگلین دلم ی نی نی خواس ک بچلونمش😍

عضو اکیپ فیلسوفان نی نی سایت  ...میشه برام صلوات بفرستین💓" لطفا در خواست دوستی نفرستین" هر چی ک خدا بخواد خدا ک بد نمیخواد😍 اگ عقاید ی نفر باهامون فرق داره بی احترامی بهم نکنیم روی کره زمین ب اندازه هممون جا هس باهم مهربون تر باشیم🌸 :)     

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ب نظرم ن چون قشنگ تر تو بازار زیاده

🌸 بِـسْمِـ اللهِ الـرَحْمـٰانـِـ الـرَحـيـمْـ 🌸بالاخره یه روز سرد دی ماه که آفتاب از لا به لای شاخ و برگ درختان خودشو نشون میده...قبل از ظهر دختر قشنگم به طور طبیعی پا به این دنیا میذاره و خونوادمونو سه نفره میکنه👨‍👩‍👧 اون روز بهترین روز زندگیه منه...باهم دیگه همون روز مرخص میشیم و همه‌ی اون چشم انتظاریا تموم میشه...ان شاءالله🙏
خوبن بنظرتون؟مدلا و قیمتای مشابه اینا

برای بجهای ۲ سالو نیم لباس داره این پیجه؟

عضو اکیپ فیلسوفان نی نی سایت  ...میشه برام صلوات بفرستین💓" لطفا در خواست دوستی نفرستین" هر چی ک خدا بخواد خدا ک بد نمیخواد😍 اگ عقاید ی نفر باهامون فرق داره بی احترامی بهم نکنیم روی کره زمین ب اندازه هممون جا هس باهم مهربون تر باشیم🌸 :)     
پیج نیست خودم میخوام پیجشو بزنم

ب سلامتی مبارک از بیرون ارزون تره

برای بچهای تا چند ماه لباس میاری

اخه انگار تو بازار خیلی گرونه

ب هرحال هر ارزونی هم بی علت نیس مثلا همین سرهمی ک قراره ۳۷تومن باشه خدا میدونه چ جنسیه

🌸 بِـسْمِـ اللهِ الـرَحْمـٰانـِـ الـرَحـيـمْـ 🌸بالاخره یه روز سرد دی ماه که آفتاب از لا به لای شاخ و برگ درختان خودشو نشون میده...قبل از ظهر دختر قشنگم به طور طبیعی پا به این دنیا میذاره و خونوادمونو سه نفره میکنه👨‍👩‍👧 اون روز بهترین روز زندگیه منه...باهم دیگه همون روز مرخص میشیم و همه‌ی اون چشم انتظاریا تموم میشه...ان شاءالله🙏
احتمالا تا سه سال بیارم قبلا تو تلگرام کانال لباس بچه داشتم دوباره میحوام شروع کنم 

ب سلامتی ایدشو بعد از اینکا پیجو زدی بهم میدی اخه برای خواهرم ک دو سالشه میخوام لباس بگیرم بخاطر کرونا بیرونم نمیرم دنبال ی انلاین شاپ برای بچها بودم

ب هرحال هر ارزونی هم بی علت نیس مثلا همین سرهمی ک قراره ۳۷تومن باشه خدا میدونه چ جنسیه

نه خب من کم سود میکشم روشون قبلا کانال لباس بچه داشتم لباسارو ارزون میفروختم بجاش مشتری زیاد داشتم  زیادم سفارش میدادن ولی دیگه دانشجو شدم وقت نداشتم ادامه بدم دوباره میخوام شروع کنم